Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bio dahlia's

Wij van KoopBloembollen.nl laten we je graag kennismaken met onze biologische dahlia bollen - een keuze die niet alleen je tuin verrijkt met schitterende bloemen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijkere teelt. Laat je betoveren door de schoonheid van biologisch geteelde dahlia's en ontdek waarom deze bloembollen een bijzondere toevoeging zijn aan jouw groene oase. Bestel jouw favorieten vandaag nog!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf februari t/m juni
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Ga voor biologische dahlia bollen

Dahlia's zijn al lang geliefd om hun diverse kleuren, vormen en groottes. Maar wat maakt biologische dahlia bollen zo speciaal? Het antwoord ligt in het duurzame karakter van de teelt. Biologische bloembollen worden geteeld zonder het gebruik van synthetische pesticiden en kunstmest, waardoor ze vriendelijker zijn voor de natuur en bijdragen aan een gezond ecosysteem. Door biologische Dahlia bollen te kiezen, maak je een bewuste en duurzame keuze. Je investeert in een gezondere toekomst voor zowel je tuin als het milieu.

Al onze dahlia's

 

Waarom kiezen voor biologische dahlia planten?

Biologische teeltmethoden verminderen de impact op het milieu. Door geen gebruik te maken van schadelijke chemicaliën dragen biologische dahlia bollen bij aan het behoud van de biodiversiteit en de gezondheid van de bodem. Biologische teelt bevordert een gezonde bodemstructuur en -samenstelling. Dit komt niet alleen de dahlia's ten goede, maar ook andere planten en organismen in je tuin.

Tip! In ons assortiment vind je nog veel meer bio bollen!

Bio bollen

Hoe plant je dahlia bollen?

Het planten van biologische dahlia bollen is eenvoudig en plezierig. Volg deze stappen voor een succesvolle bloei:

  1. Selecteer een zonnige plek: dahlia's gedijen het beste in de volle zon. Kies een locatie in je tuin waar de bloemen voldoende zonlicht krijgen.
  2. Voorbereiding van de grond: zorg voor goed doorlatende grond en voeg compost toe voor voedingsstoffen. Losse, vruchtbare grond bevordert gezonde wortelontwikkeling.
  3. Planten van de bollen: graaf een gat dat diep genoeg is om de bollen te huisvesten, meestal zo'n 10-15 cm diep, afhankelijk van de grootte van de bollen. Plaats de bollen met de spruiten omhoog en bedek ze met aarde.
  4. Afstand houden: houd voldoende afstand tussen de bollen (ongeveer 30-45 cm) om de planten de ruimte te geven om zich te ontwikkelen.
  5. Water geven: geef de bollen na het planten goed water. Dahlia's houden van regelmatige, diepe bewatering.
  6. Ondersteuning geven: afhankelijk van de hoogte van de dahlia-variëteit, kan het nodig zijn om steun te bieden aan de planten om te voorkomen dat ze doorhangen.

Border dahlia's

 

Dahlia bollen koop je op KoopBloembollen.nl!

Bestel jouw biologische dahlia bollen bij KoopBloembollen.nl

Met de juiste zorg zullen je biologische dahlia bollen snel uitgroeien tot weelderige, kleurrijke dahlia planten die je tuin transformeren tot een ware bloemenoase. Vergeet niet om regelmatig de uitgebloeide bloemen te verwijderen om de bloei te bevorderen en blijf genieten van de natuurlijke pracht die deze biologische juweeltjes te bieden hebben. Bij KoopBloembollen.nl hebben we een uitgebreide collectie biologische bloembollen. Maak een bewuste keuze voor een kleurrijke en duurzame tuin. Bestel vandaag nog je bio dahlia bollen online en laat je tuin bloeien in harmonie met de natuur!

Contact & klantenservice