Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Narcissen bollen

Wilt u narcissen bollen bestellen? Bij Koopbloembollen.nl vindt u een groot assortiment narcissen bollen, zowel van kleinbloemige als dubbelbloemige narcissen en in diverse sprankelende kleuren.

Narcissen brengen vrolijkheid

De narcis is een erg populaire bollensoort, en dat is niet onterecht: niet alleen zorgen deze leuke gele bloemen spontaan voor vrolijkheid in de woonkamer- of in de tuin, ook geven ze aan dat de winter weer voorbij is. Daarnaast ruiken narcissen ook nog eens enorm lekker en zijn ze makkelijk te verzorgen.

Narcissen bollen kopen

Zelf narcissen bollen planten om er vervolgens zulke mooie bloemen uit te zien komen, is een feest.  U bestelt uw narcissen bollen goedkoop bij Koopbloembollen.nl. Wij verkopen zowel de bollen van klassieke gele narcissen als andere mooie varianten voor een zeer voordelige prijs.

De grootverpakkingen met narcissen zijn bij ons altijd voordelig geprijsd bijvoorbeeld:

Narcis Tete a Tete 

De meeste gekweekte bloembol in Nederland , laag blijvend en vroeg bloeiend , ideaal voor in potten !

 

 

Narcis Thalia

Licht geurende meerbloemige zuiverwitte narcis, hoogte ongeveer 40 cm. Bloei : half April. Leuk in combinatie met Roodkapje en blauwe druifjes.

 

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons assortiment narcissen bollen dat u online kunt bestellen, Bekijk hier het volledige assortiment  narcisbollen.