Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Botanische narcissen

De bijzondere botanische narcis geeft jouw tuin een zeer bijzondere look & feel. Deze narcissoort bloeit lekker vroeg, heeft prachtige bloemen en blijft relatief laag bij de grond. In plaats van dat 'ie hoog de lucht in springt, zet de botanische narcis het liever op een wat lager pitje. Bestel snel jouw favoriete botanische bollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten

Botanische narcis: de krachtpatser van het voorjaar

Kleinbloemige, oftewel botanische narcissen, blijven lekker klein. Dát is in ieder geval iets dat ze gemeen hebben. Qua uiterlijk zijn er echter wel wat onderlinge verschillen. Zo zijn er bloemen met puntige blaadjes of bloemen die juist prachtig rond zijn. De botanische narcis is uitermate geschikt voor verwildering, dus je hebt er jaar na jaar plezier van. Plant 'm zo ergens vanaf oktober tot december, in ieder geval voor de vorst.

Biologische narcisbollen

Botanische narcis bloembollen kopen | KoopBloembollen.nl

Een vroege vogel in jouw voorjaarstuin

In het vroege voorjaar is er nog niet altijd heel veel gaande in de tuin. Gelukkig voorzien botanische narcissen jouw buitenplek al vroeg in het seizoen van levendige kleuren, zelfs in een bloempot op terras of balkon. Deze bollen kunnen makkelijk de vorst trotseren en bloeien eerder dan andere bloeiers. Naast hun bijzondere bloeiwijze en prachtige kleuren zijn ook hun bladeren zeer decoratief. Wil je een beetje van die fleur van buiten naar binnen halen? Zodra de narcis begint te bloeien kan je de steel afsnijden om te gebruiken als snijbloem. Let echter wel op de slijmerige substantie die tevoorschijn kan komen. Deze kan immers huidirritatie veroorzaken.

Grootbloemige narcissen

Botanische narcis bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Wil jij je handen uit de mouwen steken en je groene vingers aan het werk zetten? Ga dan in de herfst met de botanische narcis aan de slag. Kies een plek in je tuin met goed doorlatende grond en voldoende direct zonlicht. Plant de narcissenbollen ongeveer 10 á 15 centimeter diep. Plaats ze in de grond met hun puntige uiteinden naar boven en geef ze, nadat je de bollen hebt bedekt met losse aarde, een keer grondig water. Vervolgens is het wachten op het voorjaar! Voor meer informatie over het planten van de bollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice