Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tazetta narcissen

Tazetta narcissen kan je vaak al ruiken voordat je deze kleine voorjaarsbollen überhaupt hebt gezien. Deze narcis produceert uit één bol 3 tot soms wel 20 bloemen. Kies jij voor zo'n narcissenboeket in het wit, geel, roze of oranje? Bestel snel jouw favoriete bloembollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel, voor een eerlijke prijs en goed verpakt bij jou worden bezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Tazetta narcissen: een rijk tuinboeket

Plant de bollen van de narcis in de volle zon, zodat de bloemen en bladeren in ieder geval zes uur zonlicht per dag krijgen, bij voorkeur in de ochtend met schaduw in de middag. Zoals alle narcissen groeien Tazetta hybriden het liefst in goed doorlatende grond. Geef de narcissen water van de herfst tot de lente terwijl deze actief groeien en wanneer het een tijdlang droog is geweest. 

Biologische narcisbollen

Tazetta narcis bloembollen kopen | KoopBloembollen.nl

Hoe de Tazetta narcis planten?

Narcissus Tazetta laat zijn vrolijke koppie al vroeg in het voorjaar aan de wereld zien. De narcis valt op omdat 'ie kleine bloemen heeft die in clusters op elke stengel worden gedragen. Als een soort boeketje verrijken ze je tuin met geur en fleur. Wist je dat er zelfs heerlijk geurende olie van deze tuintopper wordt gemaakt? Je plant de Tazetta eigenlijk net zo makkelijk als alle andere narcissen. Maak een gat dat ongeveer drie keer zo diep is als de grootte van de bol, stop de bloembol daar in en dek het gat af met losse aarde. Goed water geven en wachten tot je kunt genieten van hun bloemenpracht. Welke variant is jouw favoriet? Bestel snel op KoopBloembollen.nl!

Dubbelbloemige narcissen

Tazetta narcis bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

De narcis plant je ongeveer vanaf eind september tot de vorst zijn intrede doet. Narcisbollen hebben namelijk vorst nodig om in het voorjaar te gaan bloeien. Zodra je de narcisbollen in de grond hebt gezet en van voldoende water hebt voorzien, hoef je eigenlijk niks meer te doen. Wachten is voldoende! Zo in april of mei zullen de Tazetta narcissen jouw tuin verblijden met hun fleurige aanwezigheid. Voor meer informatie over het planten van de bollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice