Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische bloembollen

Draag ook jouw steentje bij aan een gezondere biodiversiteit door te kiezen voor bio bollen. We hebben allerlei soorten biologische bloembollen om van jouw tuin een kleurrijk tafereel te maken. Bestel jouw favoriete bio bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 19 van 19 producten

Biologische bloembollen: een milieuvriendelijk alternatief

Wij mensen worden gelukkig steeds bewuster van het milieu en met name onze impact daarop. Om die reden is er een steeds groter aanbod aan ecologische en biologische producten voor in de tuin. Bloembollen mogen tegenwoordig ook aan dat lijstje worden toegevoegd. Aan biologische bollen worden strenge eisen gesteld. Je mag immers niet zomaar zeggen dat je 'bio' bent. Een aantal van deze eisen zijn:

  • Landbouwgrond dat volledig vrij is van kunstmest en schadelijke gewasbeschermingsmiddelen;
  • Gebruik van natuurlijke (grond)stoffen bij kweek en teelt;
  • Biologisch bronmateriaal;
  • Vruchtwisseling.

Bij biologisch geteelde bollen komt ook veel handwerk kijken. Zo wordt immers de kwaliteit gewaarborgd. Hierdoor zijn de bio voorjaarsbollen wel iets duurder, maar is de belasting voor de natuur vele malen lager! Wacht niet te lang met je order, want voor je het weet kunnen ze de grond niet meer in! We verzenden de bio bollen rap en zorgvuldig verpakt zodat jij snel je groene vingers aan het werk kunt zetten.

Tulpen

Ons bio assortiment

Biologische bollen bestaan ​​al een tijdje, maar de keuze was altijd vrij beperkt - tot nu! Er valt tegenwoordig heel wat te kiezen op het gebied van bio bollen. Zijn zijn er onder andere biologische bloembollen van de...:

Iedereen wordt blij van bloemen, inclusief bijen en andere bestuivers. Ook daarom is het belangrijk om voor biologisch te kiezen. Je loopt zo immers niet het risico om die hongerige bestuiver een hoop narigheid toe te dienen. Er is een groeiende groep Nederlandse telers die pesticidenvrije en biologisch gecertificeerde bollen produceert; een trend waar we dol op zijn! In onze webshop vind je onder andere de bio flower bulbs van JUB. De verpakkingen waar de bloembollen in zitten, zijn gemaakt van speciaal folie dat ‘thuis composteerbaar’ is. In sommige gevallen zitten ze in een leuke draagtas; super om cadeau te doen!

Keizerskroon

Goedkope bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hoe moet ik mijn bloembollen planten?

Bollen planten is kinderspel. Iedereen kan het immers doen! Of je nu een 'gewone' of bio bloembol hebt, maakt voor het planten niet uit. We geven je graag een kort stappenplan.

  • De meeste bollen plant je op twee tot drie keer hun diepte. Bijvoorbeeld, voor een bio bol van 5 centimeter hoog graaf je een gat van 10-15 centimeter diep;
  • Plaats de bol in het gat met de 'neus' (of het uitsteeksel) naar boven gericht;
  • In de regel geldt dat je de bollen ten minste tweemaal de eigen breedte van de bol uit elkaar plant;
  • Geef de aarde of potgrond goed water na het planten.

Plant benodigdheden

Goedkope bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Bio bollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Als je op zoek bent naar wat lentekleur in je biologische tuin, dan zijn de herfstmaanden de perfecte tijd om voorjaarsbloeiende bloembollen te planten. Bollen zoals tulpen, narcissen en krokussen kunnen jarenlang kleur geven, hebben weinig aandacht nodig en zijn vaak de eerste bloeiers die elk jaar in de tuin verschijnen. Voor meer informatie over het planten van biologische bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke bio bloembollen vul jij je winkelmandje?

Contact & klantenservice