Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Diverse biologische bollen

In deze categorie vind je diverse biologische bloembollen. Het zijn voor jou misschien niet de meest bekende soorten, maar ze zijn zeker het overwegen waard. Bestel jouw bio bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl en draag bij aan een duurzame toekomst.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Waarom kiezen voor biologische bloembollen?

Er bestaan oneindig veel bloembollen en gelukkig is een steeds groter wordend deel ook biologisch. In deze categorie vind je diverse bio bollen die ook absoluut een plek in jouw tuin verdienen. Waarom je voor biologisch moet kiezen? Bij het telen van biologische bollen staat de natuur op één. Dit komt onder andere tot uiting op het gebied van chemische middelen. Die worden immers niet gebruikt. Vlinders en bijen kunnen de nectar en het stuifmeel zonder ziek te worden tot zich nemen. Goed voor een biodiverse wereld dus!

Tulpen

Diverse bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Diverse bloembollen planten

Zoals gezegd vind je in deze categorie diverse bio-bollen die misschien wat minder bekend zijn bij het grotere publiek. Zonde, want ze mogen zeker een plekje in elke Hollandse tuin krijgen. Een aantal van onze favoriete bio bloembollen?

  • Scilla
  • Muscari 
  • Camassia

Ook zit er geregeld een hele leuke bio bloembol aanbieding tussen! Planten is heel eenvoudig. Sowieso is het zaak de instructies op de verpakking te volgen. De ene bloem is immers de andere niet. Over het algemeen kan gezegd worden dat bloembollen in een gat moeten worden geplant dat ongeveer drie keer de bolgrootte is. Is jouw bol 5 centimeter hoog? Dan graaf je een gat van zo'n 15 centimeter. Zet de bloembol zachtjes in de grond en zorg dat het puntje naar boven en dus richting het zonlicht kan groeien.

Bio narcisssen

Diverse bio bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Voor een vrolijk geheel is het absoluut mogelijk om verschillende biologische bollen te mixen & matchen. Let hierbij ook zeker op bloeitijd, zodat je een lang voorjaar vol bloei tegemoet gaat. Voor meer informatie over onze diverse biologische bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces.

Contact & klantenservice