Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bloembollen

Bij Koopbloembollen.nl vindt u een groot assortiment bloembollen. Wij hebben de bollen van de mooiste soorten tulpen, narcissen, blauwe druifjes en diverse andere soorten bloemen.

Bloembollen voor iedereen

Zelf geplante bloembollen zien uitgroeien tot bloeiende planten is het mooiste dat er is. Op Koopbloembollen.nl  vindt u de bollen van bloemen van veel verschillende soorten en maten. Gaat u voor de lelie of bent u meer van de krokus? Wilt u een sneeuwklokje dat al in januari ontluikt, een begonia die pas in augustus in bloei staat of wilt u het gewoon allebei? Neem vooral een kijkje in onze bloembollen webshop, want wij hebben voor ieder wat wils.

Bloembollen kopen

Koopbloembollen.nl is gespecialiseerd in het verkopen van bloembollen. Doordat we onze producten grootschalig inkopen, kunnen we garanderen dat wij de voordeligste bloembollenwebshop van Nederland zijn. Bovendien bezorgen we gratis wanneer u voor  € 44,95 aan bloembollen koopt. U kunt uw bestelling ook afhalen bij één van onze tuincentra. Neem eens een kijkje in ons assortiment bloembollen.