Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tulpenbollen

Wie is er niet dol op de oer-Hollandse tulp? Met tulpenbollen maak jij van jouw buitenplek een kleurrijk paradijs. Verrijk ook jouw tuin met de immer populaire tulp en bestel jouw favoriete bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl. Wacht niet te lang, want voor je het weet kunnen ze de grond niet meer in! We verzenden de tulp bollen rap en zorgvuldig verpakt zodat jij er snel mee aan de slag kunt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 192 producten

Wanneer tulpenbollen kopen en planten?

Om sterke wortels te ontwikkelen, moet de tulpenbol minimaal zes weken voordat het gaat vriezen in de grond worden geplant. Plant je tulpenbol of -bollen dus in het najaar, ergens tussen eind september en begin december. Tulpenbollen hebben namelijk vorst nodig om te gaan groeien en bloeien. Kies voor een zonnige standplaats of een plek zonder al teveel schaduw. Hoe diep je een gat moet maken hangt af van het soort tulpenbol. Ook de afstand tot andere tulp bloembollen is hierbij verschillend. Check altijd de info op de verpakking. 

Allium

Tulpenbol planten: een prachtig idee!

De tulp is op het gebied van bloembollen toch wel echt Neerlands trots. De gekleurde bloembladeren die met hun koppie guitig boven de ranke steel uitsteken, stelen in menig tuin de show. In bakken, bloempotten of in de border; het maakt de makkelijke tulp echt niet uit. De tulpenbol is er in allerlei verschijningen en kan je dan ook in diverse maten en soorten bij ons kopen. Door de diverse keuze is het mogelijk prachtige combinaties te maken. Denk hierbij aan de verschillende kleuren, maar ook bloemvormen. Sommige tulpen bestaan zelf al uit meerdere kleurtjes. Ook de hoogte van de tulp mag niet worden vergeten: tulpen van verschillende hoogtes geven diepte in de tuin, waardoor deze in veel gevallen dynamischer, speelser én groter lijkt. Bestel nu jouw favoriete tulpenbol of -bollen en ga een kleurrijk voorjaar tegemoet! 

Bio bollen

Goedkope tulpen bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Tulpen: bollen kopen voor een bloembollen lasagne

Tulpen zijn ook de perfecte bollen om in een knappe bloempot te stoppen. Zo kan je ook op je terras of balkon van de jaarlijkse tulpenpracht genieten. Heb je er echter wel eens over nagedacht om de bollen te stapelen? Bloembollen staan ​​graag gelaagd in een pot. Het belangrijkste om goed te doen, is de volgorde waarin je ze plant. Degenen die het eerst bloeien, moeten op de bovenste laag worden geplant, de planten die daarna bloeien op de tweede laag, enzovoort. Zo verspreid je de bloei en heb je extra lang plezier van alles wat groeit en bloeit. Kies dus voor verschillende tulpen of mix & match ze met bijvoorbeeld een narcis of hyacint. Check wel altijd de verwachte bloeiperiode.

Crocussen

Goedkope tulpen bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Tulpenbollen kopen doe je op KoopBloembollen.nl! Zoals je in het navigatiemenu kunt zien, zijn er tal van verschillende soorten tulpen. We hebben enkele categorieën gemaakt die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tulpen voor jouw tuin. De bekendste soorten zijn toch wel de grote, klassieke Triumph tulpen en de schattige botanicus tulpen. De botanisch tulp is tevens uitermate geschikt voor verwildering. Ook de gekartelde parkiettulp mag niet worden vergeten. Voor meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke bloembollen vul jij je mandje?

Contact & klantenservice