Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Exclusieve tulpenbollen

Onze exclusieve tulpen maken van jouw tuin écht iets bijzonders. In deze categorie vind je namelijk tulpenbollen die bijna niemand anders heeft. Die exclusiviteit zit 'm bijvoorbeeld in de vorm of kleur van de tulp, of gewoonweg in het feit dat ze bijna nergens anders te krijgen zijn. Bestel snel jouw favoriete bloembollen in de webshop van KoopBloembollen.nl voordat de buurman het doet! We verzenden de exclusieve tulpenbollen rap en zorgvuldig verpakt zodat jij er snel mee aan de slag kunt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten

Een bijzonder tulpenparadijs

Het meest exclusieve tulpenaanbod vind je in deze categorie. Wanneer je al een beetje langs de productfoto's hebt gescrolld, zie je al gauw waarom. De tulpen in deze categorie zijn adembenemend mooi! De bijzondere cultivars, zoals de yellow spider tulp of de ice cream tulp, hebben vaak even bijzondere namen die in sommige gevallen al iets weggeven over het uiterlijk. Er zitten zowel dubbelbloemige als gefranjerde en lelie-achtige tulpen tussen. Genoeg keuze! Wil jij het dus eens helemaal anders dan anders aanpakken? Maak van je tuin dan een exclusief tulpenparadijs met een mix van bovenstaande bloembollen!

Allium

Tulpenbollen planten

Wanneer je in het voorjaar van je unieke tulpen wilt genieten, moet je in de herfst aan de slag. Plant de bollen voordat de grond bevriest, zo tussen september en eind november. Tulpenplanten gedijen goed in de volle zon, hoewel ze gedeeltelijke schaduw ook redelijk goed verdragen. Kies je voor een wat grotere tulp? Plant de bollen dan op een locatie die is afgeschermd van harde wind. Tulpen hebben over het algemeen een bodem nodig met een goede afwatering. Dit omdat drassige grond ervoor zorgt dat tulpenbollen gaan rotten. 

Hoe diep moet ik tulpenbollen planten?

Plant bollen 15 tot 20 centimeter diep en houd een onderlinge afstand van 10 tot 15 centimeter aan. Omdat tulpenbollen in grootte variëren, is een vuistregel om ze twee tot drie keer zo diep te planten als ze groot zijn. Om ervoor te zorgen dat alle bloembollen gelijktijdig bloeien, dien je ze op dezelfde diepte te planten. Plaats elke bol in het plantgat met het smalle uiteinde naar boven gericht en vul het gat vervolgens opnieuw met zacht aangedrukte grond. Geef tijdens het planten royaal water.

Bio bollen

Exclusieve tulpenbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Exclusieve tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Leg in jouw tuin een veld aan van exclusieve tulpen. Check per soort wanneer ze ongeveer hun knappe koppie uit de grond steken om ervoor te zorgen dat je wekenlang van een prachtig schouwspel kunt genieten. Wil je meer weten over de specifieke soort tulp? Bij de omschrijving op onze site vind je meer informatie. Voor nog meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies en -info op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke exclusieve bloembollen vul jij je mandje?

Contact & klantenservice