Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Meerbloemige tulpen

Met onze meerbloemige tulpenbollen verrijk jij je tuin in het voorjaar met allemaal kleine tulpenboeketten! Deze bollen zijn elders wat lastig te vinden, maar wij hebben een aardige collectie van deze bijzondere tulp. De plant produceert veel meer bloemen dan traditionele tulpen en de meeste soorten kunnen relatief laat worden geplant om nog steeds voor fleur in het voorjaar te zorgen. Koop jouw favoriete bloembollen in de webshop van KoopBloembollen.nl, zodat je deze herfst aan de slag kunt! We verzenden de tulpenbollen rap en zorgvuldig verpakt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Een boeket van tulpen

Stel je eens een tuin voor waar grote zwaardachtige groene bladeren zich uitstrekken rond een paar enkele stengels die vertakken in verschillende kleurrijke tulpenbloemen. Prachtig toch? Het uiterlijk van zo'n tulpenboeket varieërt van veelkleurig tot eentonig. De meest voorkomende is waarschijnlijk 'Antoinette' tulp, die 3 tot 6 bloemen voortbrengt. Bijzonder aan deze variant is dat de bloemen veranderen van kleur naarmate ze ouder worden. De bloemen verkleuren namelijk van botergeel naar poederroze. De tulpen kunnen over het algemeen vrij hoog worden; zo tussen de 30 en 45 centimeter. Door hun lengte zijn deze meerbloemige tulpen ook perfect voor in een vaas. Als snijbloem gaan ze geruime tijd mee.

Hyacinten

Meerbloemige tulpenbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Meerbloemige tulpenbollen planten

Meerbloemige tulpen verschillen, naast hun uiterlijk, niet heel veel van andere tulpen. Je plant ze in principe op dezelfde wijze. Weet wel dat ze dus uitermate hoog kunnen worden. Je wil ze dus niet op een spot zetten waar ze andere bloemen verbloemen. Ze moeten in de herfst voor de eerste nachtvorst worden geplant. Vermijd planten in drassige delen van de tuin. Natte grond en bloembollen leiden immers tot rot. Plant tulpenbollen zo'n 15 tot 20 centimeter diep en 15 centimeter uit elkaar. Zoals bij menig andere bloembol kan je ook het volgende seizoen van de bloemenpracht genieten. Snijd de uitgebloeide bloemen af, maar laat het gebladerte intact om de bol te laten opladen voor nóg meer kleur in het volgende voorjaarsseizoen.

Biologische bloembollen

Meerbloemige tulpen kopen bij KoopBloembollen.nl

Een weelderige tuin vol sprankelende boeketjes... Dat is toch een droom? Zet ze in een border of maak een prachtig stilleven met een aantal bloempotten. Wil je meer weten over de specifieke soort tulp? Bij de omschrijving op onze site vind je meer informatie. Voor nog meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies en -info op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke meerbloemige bloembollen vul jij je mandje?

Contact & klantenservice