Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Triumph tulpenbollen

Triumph tulpenbollen brengen over het algemeen middelgrote tulpen met de klassieke, enkele komvormige bloemen voort. Ze zijn er, zoals je in deze categorie kunt zien, in een haast oneindig breed scala aan kleuren. Het is een tulpensoort die het resultaat is van het kruisen van vroege en late enkele tulpen. Ze bloeien dan ook in het vroege tot middenseizoen en worden tot wel 50 centimeter hoog. Bestel nu jouw favoriete tulpenbollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden afgeleverd. Zo kan je komende herfst aan de slag!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 37 producten

Triumph: een klassieker onder de tulpen

De Triumph tulp is de bekendste, en daardoor misschien ook de meest populaire tulpensoort. Dit komt natuurlijk door hun kleuren, maar ook door de klassieke kom-achtige vorm. De tulp staat bekend om zijn lange, stevige stengel waaruit een bijzonder grote bloem groeit. De stevige stengel zorgt ervoor dat de tulp erg goed tegen ons Hollandse klimaat kan; weer en wind doen 'm niet zoveel. Triumph tulpen zijn tevens goede snijbloemen die het huis naar een kleurrijke dimensie tillen. 

Biologische tulpenbollen

Triumph tulpenbollen kopen | KoopBloembollen.nl

Wanneer Triumph tulpen planten?

Het planten van Triumph tulpenbollen doe je in de herfst. Het zijn immers voorjaarsbloeiende tulpen. Maak een gat dat zo'n beetje drie keer zo diep als de bol groot is. Gebruik voor het gemak een bollenplanter. Kies een plek waar geen water blijft staan en waar genoeg zonlicht komt. Je kunt meer dan één seizoen van hun bloemenpracht genieten: als de tulpen hun beste tijd hebben gehad, verwijder je de uitgebloeide bloemen. Laat echter de bladeren zitten totdat ze geel beginnen te worden en afsterven. Vanaf dan kun je de bollen opgraven en ergens warm en droog bewaren tot ze in het najaar weer geplant kunnen worden.

Kaufmanniana tulpen

Triumph tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Triumph tulpenbollen plant je vanaf eind september tot de eerste vorst. De bollen hebben namelijk die kou nodig om in het voorjaar te gaan bloeien. Heel vroeg planten heeft daarom niet veel zin. Zodra je de tulpenbollen hebt geplant, hoef je eigenlijk niks meer te doen. Een beetje wachten en hopen dat het voorjaar snel aantreedt is genoeg! Voor meer informatie over het planten van de tulpenbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice