Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tulpen Fosteriana

Fosteriana tulpen worden ook wel keizertulpen genoemd. Die naam hebben ze niet zomaar gekregen; daar hebben de enorm bombastische bloemen wel voor gezorgd. Al in het vroege voorjaar laten de heldere bloemen jouw tuin stralen. Zo introduceer je de lente op een wel heel fleurige manier. Bestel nu jouw favoriete Fosteriana tulpenbollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden afgeleverd. Zo kan je al snel met ze aan de slag!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Fosteriana tulpenbollen: kleurenpracht in het vroege voorjaar

Na een lange winter is je tuin wel toe aan een flinke portie kleur. Fosteriana tulpen zorgen daar al vroeg in het seizoen voor! Zet de bloembollen in een prachtige bloempot of maak een soort veld waar de tulpen in grote getale kunnen shinen. De tulpen worden behoorlijk groot; wel zo'n 20 tot zelfs 50 centimeter lang. Het zijn daarom geweldige planten om te combineren wat laagblijvende beplanting. Denk eens aan bloembollen die de compacte krokus of Muscari voortbrengen. Je creëert zo een dynamische show van bloemvormen en kleuren.

Biologische tulpenbollen

Fosteriana tulpenbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hoe Fosteriana tulpen planten?

Fosteriana tulpen hebben, net als alle tulpenbollen, behoefte aan goed doorlatende grond en minimaal 6 uur fel zonlicht per dag. Tulpen doen het het beste in een bodem die in de zomer relatief droog en in de winter goed gedraineerd is. Natte, drassige grond in de winter leidt al snel tot bolrot. De beste tijd om tulpenbollen te planten is halverwege de herfst, wanneer de nachttemperaturen zo net boven het vriespunt zitten. Plaats de bollen in een gat van zo'n 15 tot 20 centimeter diep. Houd diezelfde afstand aan als afstand tot de volgende bol. Bedek de gaten met losse grond en geef goed water na het planten. Eenmaal geplant zijn tulpen relatief onderhoudsarm. Water uitkomende bollen in het voorjaar als de regenval beperkt is.

Kaufmanniana tulpen

Fosteriana tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Uitbundige tulpenbloemen geven je lentetuin een vliegende start. Fosteriana tulpenplanten zijn één van de grootste bollensoorten en daarmee ware eyecatchers voor jouw buitenplek. Ze zijn immers elegant, rank, maar staan qua aanwezigheid flink hun mannetje. Voor meer informatie over het planten van de tulpenbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice