Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tulpen enkel laat

De tulpen in deze categorie hebben een enkele, doch zeer sprankelende bloem die zich laat in het seizoen laat zien. Ze zijn in de meeste gevallen lang en statig met grote bloemen op zeer sterke stelen. Die sterke stelen kunnen goed tegen weer en wind. Bestel nu jouw favoriete tulpenbollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Een knappe laatbloeier

Deze late tulpen laten hun kleur en fleur zien op een moment dat veel andere bloeiers hun hoogtepunt al hebben bereikt. Deze bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van wit tot zwart en een regenboog aan kleuren die er tussenin zitten. Hun komvormige bloemen behoren tot de hoogste variëteiten onder de tulpenbollen, dus let daarop bij het aanplanten van je border of bloempot. Ze bieden de perfecte overgang naar het zomerseizoen. Combineer ze dan ook met kleurrijke zomerbloeiers voor een prachtig tafereel.

Biologische tulpenbollen

Enkele, late tulpenbollen planten

Ga aan de slag met deze klassieke tulpen. Ze bieden je tuin pracht en praat! Plant jouw tulpenbollen in oktober of november en kies een zonnige plek met goed doorlatende grond. Van natte voeten houden tulpenbollen niet. Tulpen geven de voorkeur aan een plekje in de zon. Plant bollen met de puntige kant naar de lucht en doe dit zo'n 15 tot 20 centimeter diep. Er zijn veel hybriden van enkele late tulpen. Enkele van de klassiekers zijn de Triumph, Gregii en Darwin tulpen. Wat is jouw favoriet?

Krokus bloembollen

Enkel late tulpenbollen kopen | KoopBloembollen.nl

Enkele, late tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Wil je ook volgend jaar van deze tulpen genieten? Laat de bladeren na de bloei geel worden en afsterven. Dit levert energie aan de bol voor de groei van het volgende seizoen. Voor meer informatie over het planten van deze tulpenbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice