Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Gefranjerde tulpen

Met onze gefranjerde tulpenbollen verrijk jij dit voorjaar absoluut je tuin. Tulpenbloemen met franjes hebben een soort van gekartelde rand op de toppen van hun bloembladen. Dit maakt de planten erg sierlijk en opvallend. Koop jouw favoriete bloembollen in de webshop van KoopBloembollen.nl, zodat je deze herfst aan de slag kunt! We verzenden de tulpenbollen rap en zorgvuldig verpakt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten

Een bijzonder mooie tulp!

Tulpenbloemen met franjes zijn relatief nieuw in de wereld van tulpen, maar nu al ontzettend populair. De gefranjerde tulp is het allermooist in de ochtend, wanneer er dauw blijft liggen op de fijn ingesneden randen. Het lijkt dan net alsof de bloem vol met kristallen zit. De groep gefranjerde tulpen bestaat uit zowel vroege als late bloeiers, waardoor je een prachtige mix kunt maken. Er is namelijk genoeg te kiezen in deze categorie op het gebied van grootte, maar ook kleur. Van roze tot paars en van geel tot oranje; mix & match er lekker op los!

Hyacinten

Tulpenbollen met franjes online kopen | KoopBloembollen.nl

Gefranjerde tulpenbollen planten

Gezien hoe opzichtig de gefranjerde tulpenbloemen zijn, zou je kunnen denken dat het veel werk is om ze te planten en te verzorgen. Niets is minder waar. Net als gewone tulpen is het gemakkelijk om gefranjerde tulpen jouw tuin te laten sieren. Plant de bollen in het najaar in goed doorlatende grond die volop zonlicht krijgt. Doe dit in een border of zelfs in een bloempot op het balkon. Deze tulpensoort is de moeilijkste niet. Plant de bollen zo'n 15 centimeter diep. Houd datzelfde aantal centimeters aan als onderlinge afstand. Je wilt immers niet dat de verschillende bollen elkaar zullen overschaduwen.

Biologische bloembollen

Gefranjerde tulpen kopen bij KoopBloembollen.nl

Een speelse tuin vol bijzondere accenten... Dat wil toch iedereen? Zet onze gefranjerde bollen in een border of maak een prachtig stilleven met een aantal bloempotten. Wil je meer weten over de specifieke soort tulp? Bij de omschrijving op onze site vind je meer informatie. Voor nog meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies en -info op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke tulpenbollen vul jij je mandje?

Contact & klantenservice