Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Diverse bloembollen

Met de diverse bloembollen die je in deze categorie vindt, tover je je tuin komend voorjaar om tot een briljant bloemenparadijs. Maak dit najaar jouw groene vingers vies en stop de bloembollen van KoopBloembollen.nl in de border of een mooie pot. Fleur, geur en kleur gegarandeerd! We verzenden de bollen snel, goedkoop en goed verpakt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 113 producten

Bloembollen soorten

Zoals je weet zijn er oneindig veel bloembollen in onze shop verkrijgbaar. In deze categorie vind je bollen die misschien wat minder bekend zijn, maar absoluut gezien mogen worden. De bollen van onder andere Jub en Prins Bloembollen zullen je betoveren met hun schoonheid. In het linkermenu kun je filteren op onder andere bloeiperiode en kleur, zodat je eenvoudig de bollen die passen bij jouw smaak kunt shoppen. Een aantal van onze favorieten?

  • Galanthus
  • Freesia
  • Iris
  • Muscari 
  • Anemone

Ook zit er geregeld een hele leuke bloembol aanbieding tussen! Wat is jouw favoriet?

Biologische bloembollen

Wanneer bloembollen planten?

Bloembollen plant je helaas niet wanneer je wilt. Er zijn bepaalde momenten in het jaar waarop je de handen uit de mouwen moet steken, wil de bloembol aanslaan. Voorjaarsbollen plant je niet in het voorjaar, zoals de naam misschien doet vermoeden. De naam komt voort uit de periode wanneer de bol uitkómt. Om in het voorjaar van onze diverse bloembollen te genieten, moet je in het najaar aan de bak. Denk hierbij aan september tot aan december - in ieder geval vóór de vorst inslaat. In de zomer bloeiende bloembollen houden van warmte en moeten in de voorjaarsmaanden (april en mei) worden gepoot.

Plant benodigdheden

Diverse bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Bloembollen mengsels: lok vlinders, bijen en andere insecten

In deze categorie vind je onder andere bloembollen mengsels die gericht zijn op het lokken van vlinders, bijen en andere nuttige insecten. Door het planten van deze bronnen van smakelijke nectar en stuifmeel moedig je frequentere bezoeken van deze tuindieren aan. Zo richt je je tuin leuk in voor jezelf - er zullen zich immers heel wat levendige taferelen afspelen -, maar draag je ook je steentje bij aan een gezondere biodiversiteit. Veelal zitten deze bloembollen in leuke draagtassen, perfect om iemand cadeau te doen!

Tulpenbollen kopen

Bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Diverse bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Hoe leuk is het dat een simpele bloembol kan zorgen voor een periode vol bloemenpracht? Shop jouw favorieten in onze webshop! Voor meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke bloembollen vul jij je digitale mandje?

Contact & klantenservice