Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bloembollen mix pakketten

Onze bloembollen mix pakketten zijn perfect voor iedereen die van mixen & matchen houdt. Kies voor een mix van verschillende tulpenbollen of een leuke cadeautas. Maak dit najaar jouw groene vingers vies en plant de bloembollen van KoopBloembollen.nl in de volle grond of in een beauty van een bloempot. We verzenden de bollen pakketten snel, goedkoop en goed verpakt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 36 producten

Een mix van bloembollen soorten

Bloembollen zijn er in oneindig veel soorten. Het kiezen van de soort of kleur die het beste bij jouw tuin past, kan dus nog wel eens lastig zijn. Wij hebben de oplossing! In deze categorie vind je namelijk mix pakketten met bloembollen die prachtig op elkaar zijn ingespeeld. Kies voor één bepaalde soort, bijvoorbeeld allium- of tulpenbollen, of een mix van verschillende soorten bloemen. Zo hebben we ook leuke draagtassen met meerdere soorten bloembollen die bijvoorbeeld vlinders en bijen aantrekken, of zakken met bollen die elkaar versterken als het op hun bloeitijd aankomt. Wie van kleur houdt, gaat voor een mix!

Tulpenbollen kopen

Bloembollen cadeautassen van JUB Holland

We noemden ze al even: in ons assortiment vind je de ontzettend leuke draagtassen met bloembol mixen van JUB Holland. In zo'n tas zitten meestal 30 á 40 bollen van meerdere soorten bloemen. Je kunt deze goed combineren met vaste planten en heesters, zodat je komend voorjaar van een prachtige kleurboost kan genieten. Het leuke aan zo'n tas is dat je deze perfect cadeau kan doen aan een collega, buurman of vriendin. JUB Holland hecht veel waarde aan een duurzame en milieubewuste teelt van bloembollen. Zo willen ze het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen tot een minimum reduceren. Dat de natuur op één staat zie je ook terug aan de biologische bloembollen mixen.

Biologische bloembollen

Bloembollen cadeautas van JUB Holland | KoopBloembollen.nl

Een warm welkom voor vlinders, bijen en andere insecten

In deze categorie vind je onder andere een aantal bloembollen mensgels die vlinders, bijen en andere nuttige insecten naar je tuin zullen trekken. Deze bollen zijn straks in de lente goede bronnen van heerlijke nectar en stuifmeel. Dit betekent dat je je tuinvrienden een zeer warm welkom geeft. Dit geeft jou weer een levendig beeld! Buiten dat draag je met minimale inzet goed bij aan een gezondere biodiversiteit. Win win!

Bijen- en vlinder bloembollen

 

Bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Een mix van bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Maak er komende lente een weelderige en kleurrijke boel van! Met de mengsel pakketen die je in deze categorie vindt, komen je ogen niks tekort. Voor meer tips over het planten van de specifieke bloembollen verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en over het bestelproces.

Contact & klantenservice