Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Narcis bollen bestellen

De narcis, symbool van de lente en een bron van vreugde in elke tuin, staat bekend om zijn vrolijke kleuren en betoverende schoonheid. Bij KoopBloembollen.nl vind je een uitgebreide selectie narcissenbollen die je tuin kunnen transformeren in een kleurrijk paradijs. Lees verder om te ontdekken waarom juist wij de beste keuze zijn voor het bestellen van narcissen en hoe je jouw buitenruimte kunt verrijken met deze prachtige bloemen.

Narcis

 

Waarom onze narcissen planten?

Narcissen zijn er in verschillende kleuren en vormen, variërend van klassiek geel tot delicaat wit en zelfs tweekleurige variëteiten. Deze bloemen brengen een sprankje lente in je tuin en zijn perfect voor het creëren van levendige borders, perken of zelfs voor het opfleuren van bloembakken op je terras. Een van de grootste voordelen van narcissen is hun eenvoud in onderhoud. Ze gedijen goed in zowel zon als halfschaduw en hebben weinig verzorging nodig nadat ze eenmaal zijn geplant. Dit maakt ze ideaal voor tuiniers van alle niveaus, van beginners tot ervaren liefhebbers.

Narcissen van KoopBloembollen.nl: waarom wij?

Bij KoopBloembollen.nl streven we naar het leveren van alleen de beste kwaliteit narcissenbollen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en omvat een verscheidenheid aan populaire en unieke soorten, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw tuin past. Onze expertise in bloembollen komt voort uit jarenlange ervaring in de branche. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste narcissen voor jouw specifieke tuinbehoeften. Of je nu advies nodig hebt over plantdiepte, planttijd of combinaties met andere bloemen, wij zijn er om je te begeleiden.

Hoe een narcis bloembol planten?

  • Het beste moment om narcissen te planten is in de herfst, voordat de grond te koud wordt.
  • Kies een locatie in je tuin die zowel zonnig als goed gedraineerd is voor het beste resultaat.
  • Zorg ervoor dat de bollen op een diepte van ongeveer 10-15 cm worden geplant, met voldoende ruimte tussen elke bol voor optimale groei.
  • Na het planten hebben narcissen regelmatig water nodig om ze te helpen wortel te schieten voor de winter.
  • Zodra ze beginnen te groeien in het voorjaar, hebben ze weinig extra verzorging nodig, behalve af en toe wat meststof om de bloei te bevorderen.

Gratis bezorging bij KoopBloembollen.nl

Bij KoopBloembollen.nl willen we het bestellen van narcissenbollen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we gratis bezorging voor bestellingen vanaf € 44,95, zodat je zonder extra kosten kunt genieten van onze prachtige bloembollen in jouw tuin. Waar wacht je nog op? Ontdek ons brede assortiment narcissenbollen. Met onze hoogwaardige bollen, deskundig advies en gemakkelijke bestelopties ben je slechts een paar klikken verwijderd van een prachtige lentetuin vol kleur en leven. Bestel nu en maak je klaar om verwonderd te worden door de betovering van narcissen!

Klantenservice