Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Dubbelbloemige narcissen

Dubbelbloemige narcissen zijn het paradepaardje in de wereld van narcissen. 'Waarom slechts één rij bloemblaadjes uit de bol persen als je er ook twee kunt hebben?', dacht deze soort. Daarom heeft deze narcis een oogverblindende groeiwijze. Bestel snel jouw favoriete bollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Dubbelbloemige narcisbollen: twee keer zoveel plezier

Naast de 'gewone' gele narcissen die we allemaal door en door kennen, zijn er dubbelbloemige narcissen in prachtkleuren als wit, perzik, roze en zelfs combinaties van die drie. Net zo betrouwbaar en gemakkelijk te kweken als andere narcissen. Door de lange en zeer sterke stelen zijn deze dubbelbloemige narcissen bijzonder geschikt om af te snijden en in een vaas te laten shinen. Dubbelbloemige narcissen gaan lang mee en velen hebben een sterke geur in vergelijking met standaard narcissen.

Biologische bollen

Hoe dubbele narcissen planten?

Dubbele narcissen zijn prachtige voorjaarsbloeiers voor in een border of in een pot. Dubbelbloemige narcisbollen zijn over het algemeen niet moeilijker te kweken dan traditionele soorten. Kies in ieder geval een plek die in het voorjaar volle zon krijgt (minimaal 6 uur direct zonlicht per dag). Narcissen houden daarnaast van goed doorlatende grond. Dubbelbloemige narcissen worden over het algemeen ongeveer 15 centimeter diep geplant. Houd als vuistregel aan dat je de bol drie keer zo diep in de grond stopt als de bol groot is. Een goede bollenplanter maakt dit werk een stuk makkelijker. 

Trompet narcissen

Dubbelbloemige narcisbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Dubbelbloemige narcisbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Maak van je tuin iets bijzonders met de narcissen uit deze categorie. Je zal bezoek waarschijnlijk enorm verrassen wanneer je vertelt dat die volle bloeiers daar in de border daadwerkelijk narcissen zijn. Hoe leuk is het om iemand een zakje bloembollen cadeau te doen? Zo kan je ook anderen kennis laten maken met deze bijzondere soort. Voor meer informatie over het planten van de bollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice