Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Trompet narcissen

De trompet narcis zal straks de eyecatcher van je tuin zijn. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Hij laat zich al vroeg in het voorjaar van zijn beste kant zien. Bestel snel jouw favoriete bollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Waarom de trompet narcis zo heet

Waarom een trompet narcis zo heet? De narcis dankt zijn naam aan de lengte van zijn 'trompetje', het binnenste uitstulpsel van de bloem. Deze moet net zo lang of langer zijn dan zijn bloembladen om die naam te mogen dragen. Deze groep narcissen bevat enkele zeer knappe cultivars, waaronder de klassieke Dutch Master. De gigantische gele bloem van deze populaire variant is ook te gebruiken als snijbloem. Zo kan je ook binnenshuis van zijn schoonheid genieten!

Biologische bollen

Waar trompet narcissen planten?

De trompet narcis is een ijzersterke bol die het op verschillende plekken in de tuin uitermate goed doet. Zet 'm in de border, laat 'm schitteren in een glasveld, gebruik 'm als omlijsting van een pad of sier er een aantal bloempotten mee. Keuze genoeg! Mocht je ze als snijbloem willen gebruiken, moet je de steel afsnijden op het moment dat de knoppen bijna open gaan. Je kunt er dan nog wekenlang plezier van hebben! In de tuin worden de bloemstelen wel tot zo'n 35 centimeter hoog. De bloemenpracht wordt steeds meer wanneer je de bollen jaar na jaar in de grond houdt.

Crocussen

Trompet narcisbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Trompet narcisbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Kies je voor de trompet narcis, dan kies je voor een stralend middelpunt van jouw tuin. Combineer 'm met allerlei andere voorjaarsbloeiers die nét op een ander moment uit hun bol gaan voor een lente vol geur, fleur en kleur. Voor meer informatie over het planten van de bollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice