Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Grootbloemige narcis

De grootbloemige narcis tovert jouw buitenplek om tot een voorjaarsbloeiend tafereel. De grootbloemige bollen bloeien machtig mooi in witte, oranje en gele tinten. Welke soort is jouw favoriet? We verzenden de bloembollen rap en zorgvuldig verpakt zodat jij dit najaar klaar bent voor het planten.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Grootbloemige narcisbollen planten in het najaar

Laat een weelderige mix van bekervormige bloemen komend voorjaar de eyecatcher van jouw tuin zijn. Kies voor de grootbloemige narcis! Plant de bollen in het najaar, zo in september of oktober, om in maart en april van hun kleurrijke schoonheid te genieten. De krachtige, grootbloemige Hollandse narcissen zijn perfect om te verwilderen in het gazon, op de eerste rang in de border te planten of in een aantal bloempotten te zetten. Om een ​​natuurlijk effect te bereiken, strooi je kleine handjes bollen uit en plant je ze waar ze vallen. Kleine bollen; groots effect!

Tulpenbollen

Goedkope grootbloemige narcis bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hoe narcissen planten?

Er is bijna geen plant die zo symbool staat voor de lente als de narcis. Narcissen geven borders een kleurenpracht in het vroege seizoen. Wanneer ze met tientallen of zelfs honderden worden geplant, verwilderen de bollen prachtig in grasvelden of onder bomen. Als je de ruimte hebt, is een 'bollenveld' van narcissen ook zeker aan te raden. De bollen kunnen met succes in een gazon worden gekweekt voor een heus lenteweide-effect. Wacht met het maaien van het gazon in de lente totdat het gebladerte begint af te sterven.

Biologische bloembollen

Grootbloemige narcisbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

De kleurenpracht van de grootbloemige narcis is vaak nog nét een tandje indrukwekkender dan die van zijn 'gewone' broer, ondanks dat 'ie 'maar' één bloem per stengel voortbrengt. De bloemen kunnen de vorm hebben van trompetten of schalen en hebben gladde of gegolfde randen. Bij sommige soorten hebben de 'kopjes' een andere kleur dan de bloembladen. Een prachtig schouwspel! Voor meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke bloembollen vul jij je mandje?

Contact & klantenservice