Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kleinkronige narcissen

De kleinkronige narcis is de kleine broer van de trompet narcis. Waar deze laatste juist opvalt door zijn grote snuit, heeft de kleinkronige narcis - de naam zegt het al - een subtiel neusje. Klein, maar fijn gaat in dit geval zeker op! Bestel snel jouw gewenste bloembollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel, voor een eerlijke prijs en goed verpakt bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Kleinkronige narcis: grote aanwezigheid, klein hartje

Een kleinkronige narcis heeft een grote mond, maar een klein hartje - en met die 'mond' doelen we op zijn bombastische uitstraling. Wat een tuintopper is deze fleurige narcis! Hij is er in vele geel- en wittinten, vaak ook in een bijzondere combinatie. De buitenste bloembladen komen door het subtiele hart nog beter tot hun recht. Ze hebben een zacht, charmant en elegant uiterlijk waardoor de bollen ook een fantastisch cadeau zijn aan een familielid, buurman, vriendin of aan jezelf! Wie ga jij verblijden?

Biologische narcisbollen

Kleinkronige narcis bloembollen kopen | KoopBloembollen.nl

Waar de kleinkronige narcis planten?

Deze veelzijdige groep narcissen heeft middelgrote bloemen en zijn betrouwbare vaste planten die jaar na jaar in grotere aantallen terugkeren. Narcissen met kleine kopjes zorgen voor een kleurrijk tafereel wanneer hun bollen in grote groepen worden geplant. Ze zijn een uitstekende voorjaarsbloeiende optie voor bloembedden en borders, in de buurt van struiken, onder bomen en in bloempotten. Tevens zijn ze fantastische snijbloemen, mits de steel lang genoeg is. Hun lengte kan immers nogal verschillen. Er zijn soorten van nog geen 15 centimeter hoog en soorten die tot wel 60 centimeter hoog kunnen worden. 

Dubbelbloemige narcissen

Kleinkronige narcis bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Narcissen met kleine kronen verspreiden vaak een heerlijke geur. Nóg een reden om deze prachtige soort te overwegen! De meeste kleinbloemige narcissen dragen slechts één bloem per stengel, dus je kunt nooit teveel bloembollen in huis halen. Maak er een weelderig geheel van! Voor meer informatie over het planten van de narcisbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice