Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kamer narcissen

Wil je ook binnen van de schoonheid van narcissen genieten? Kies dan voor de kamer narcissen in deze categorie. Bestel snel jouw favoriet in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat de bollen snel en goed verpakt bij jou worden bezorgd. In deze categorie vind je prachtige narcissen die uitbarsten in sneeuwwitte bloemtrossen. Zo geef je jouw woning binnen een handomdraai een fantastische touch.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Narcis binnen | KoopBloembollen.nl

Hoe narcissen binnen laten groeien & bloeien

De bloembollen die je in deze categorie ziet, zijn speciaal geteeld om binnen te kweken. Wel is het belangrijk om je dan aan een paar regels te houden. Plant de bloembollen in een ondiepe pot gevuld met potgrond. Je kunt de gehele pot vullen met de bollen. Plant ze zo dicht mogelijk bij elkaar, zonder dat ze elkaar raken. Uiteraard wijst het puntje richting de lucht. Gooi er wat aarde overheen, maar laat die puntjes bloot. Geef vervolgens grondig water om de grond goed vochtig te maken. Plaats de pot dan op een plek die relatief koel is en waar weinig licht op schijnt. Je ziet vervolgens vanzelf de scheuten verschijnen, meestal binnen 2 tot 3 weken. Verplaats de pot vervolgens naar een warmere spot, maar uit de zon. Draai de pot af en toe zodat alle stelen gelijkmatig licht krijgen. Het zijn snelle groeiers en de bloemen zullen je zo'n 4 á 6 weken vanaf het moment van planten verrassen met hun bloemenpracht.

Tulpenbollen

Narcis bollen voor binnen kopen bij KoopBloembollen.nl

Narcis bollen laten ook jouw huis stralen! Zorg ervoor, nadat ze hun knappe koppie aan je hebben laten zien, dat ze voldoende water krijgen. Houd de grond vochtig, maar niet te nat. Van natte voeten houden bloembollen immers niet, aangezien dit tot rot kan leiden. Voor meer informatie over het kweken van deze bloembollen voor binnen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice