Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Narcissen

Wie is er niet dol op de geelgekleurde narcis? Door deze vrolijke bloeier krijgt menig lentelievend persoon het voorjaar volop in zijn bol. Wist je dat de narcis er echter in veel meer kleuren is? Maak van jouw tuin dan ook een lenteparadijs en plant dit najaar de bloembollen van KoopBloembollen.nl. We verzenden de bollen rap en zorgvuldig verpakt zodat jij snel de handen uit de mouwen kan steken.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 58 producten

Wanneer narcissen planten?

Narcissen kopen doe je bij KoopBloembollen.nl! Narcis bloembollen plant je in het najaar, zo vanaf september t/m december. Zo kan je vroeg in de lente al van hun bloemenpracht genieten. Hoe diep je een gat moet maken, hangt weer af van de soort narcis. Er zijn er immers nogal wat. Ook de afstand ten opzichte van elkaar is hierbij verschillend. Narcis bollen houden niet van droogte. Narcissen planten doe je dus op een plek waar de grond iets vochtiger blijft, bijvoorbeeld aan de rand van de vijver. Wij verkopen de tuinklassiekers in allerlei kleurcombinaties, maar ook in verschillende hoogtes. Zo zijn er kleinblijvende narcissen van ongeveer 15 centimeter hoog, maar ook narcissen die richting een halve meter spurten. Bestel jouw favoriet vandaag nog!

Hyacinten

Narcis uitgebloeid?

Die velden met narcissen langs de weg? Die worden niet elk jaar opnieuw geplant. De narcis is namelijk een voorbeeld van een bloembol die verwildert wanneer je 'm op dezelfde plek laat staan; het is een zogenaamde meerjarige bloembol. Je hebt er dus jaar na jaar plezier van. De uitgebloeide bloemen kun je verwijderen, maar het is belangrijk de loof nog even te laten voor wat het is. Het afstervingsproces moet gaan beginnen, hoe zielig dat ook klinkt. Knip het steeds lelijker wordende blad niet af. De plant moet energie terug richting de bol gaan voeren en niet richting de bloemen. Zo heb je ook volgend jaar plezier van je bloembol.

Biologische bloembollen

Narcis bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Verschillende narcissen: wat is jouw favoriet?

Er bestaat niet één soort narcis, zoals veelal wordt gedacht. De grootte van deze webshopcategorie laat dat wel blijken. Hierdoor kun je de perfecte narcis uitkiezen voor in jouw border of op jouw terras. De meeste bekende zijn de trompetvariant, de grootbloemige of kleinbloemige, de meerbloemige en natuurlijk de dubbelbloemige narcis. Maar wist je dat er ook nog heel veel andere leuke varianten zijn? We delen graag een aantal van onze favorieten:

Hyacinten

Narcis bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Narcis bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Er zijn maar weinig bloemen die het begin van de lente zo vrolijk inluiden als de narcis. Van afgezette border en bloembedden tot grote vlaktes, potten en meer. Je kunt de bloeiperiode verlengen door verschillende soorten te planten. Sommige soorten beginnen al in februari te shinen, waar anderen in april nog volop aan het bloeien zijn. Voor meer info over jouw specifieke narcis verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke bloembollen vul jij je digitale winkelwagen?

Contact & klantenservice