Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Fresia

Met de wonderschone fresia hoef je niet te vrezen voor een kleurloze zomer. De fresia (soms ook wel geschreven als 'Freesia') is een prachtige zomerbloeier die ook in boeketten een graag geziene gast is. In ons assortiment vind je zowel dubbelbloemige als enkelbloemige fresia's. De bonte kleuren maken van jouw tuin een vrolijk festijn! Bestel dus snel bloembollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden geleverd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

De fresia bloem: een verleidelijke bloeier

Haar brede scala aan kleuren en een verleidelijke bloemengeur maken de fresia moeilijk te weerstaan. De trompetvormige, naar boven wijzende bloemen, maken de fresia ook tot prachtige snijbloemen die lang mooi in je vaas zullen staan. Je kunt ze natuurlijk ook lekker in de tuin laten schitteren. Je hebt er daar jaar na jaar plezier van, mits je het loof zo lang mogelijk aan de bloem laat zitten. Begin met het kiezen van een locatie met volle zon of lichte ochtendschaduw en goed doorlatende grond. Bereid het bloembed voor door de grond los te maken tot een diepte van ten minste 20 centimeter. Plant de fresia bollen minimaal 5 centimeter diep en 5 tot 10 centimeter uit elkaar. Op zonnige vensterbanken zijn fresia bollen makkelijk binnen te kweken. 

Biologische bollen

Fresia: een kleurrijke zomerbloeier

Fresia's zien er op hun best uit als ze in nonchalante groepen worden geplant in plaats van in strakke rijen. Door haar groeiwijze is de fresia immers al een 'strakke' plant. De bloemknoppen zijn namelijk niet in een soort cirkel of wirwar gerangschikt, maar staan netjes op een rij. Massa's van verschillende kleurtinten maken je tuin tot een opvallend geheel. Roze, paars, geel, wit of rood... Fleur is met deze bollen gegarandeerd! De zomerbloeier laat van juli tot augustus zijn knappe koppie aan je zien, mits je 'm zo rond april in de grond hebt geplant. In de regel kan het 10 tot 12 weken na het planten duren voordat je van haar schoonheid geniet.

Wist je dat... deze bol symbool staat voor onvoorwaardelijke liefde? Hoe leuk is het om iemand een bloembollen pakket cadeau te doen?

Mix pakketten met bloembollen

Freesia bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Fresia bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Ben je een echte fresia fan? Mix and match er dan op los met allerlei kleuren, bloemwijzen en hoogtes. Voor meer informatie over het planten van onze bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice