Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tulpen Greigii

De Greigii tulp is misschien wel de meest charmante van alle tulpensoorten. Dit komt onder andere door haar subtiele lengte en grote, kleurrijke bloemen in warme tinten rood, oranje, geel, roze en wit. De meeste soorten hebben een prachtig blad dat de bloemen accentueert. Bestel nu jouw favoriete Greigii tulpenbollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden afgeleverd. Zo kan je al snel met ze aan de slag!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Lang genieten van Greigii tulpenbollen

Met de Greigii tulpen maak je van jouw tuin, terras of balkon écht iets bijzonders - zeker wanneer je combineert met zomerbloeiende vaste planten. Zet ze in een border, een bloempot of langs een looppad zodat je ze goed in het zicht hebt. Deze tulpen zullen je vroeg tot halverwege de lente overweldigen met hun bloemenpracht. Ze hebben een relatief lange levensduur in vergelijking met andere tulpen. Hoewel de kleuren van de Greigii tulpenbollen misschien niet altijd even spectaculair en zijn, maakt de bloemgrootte dit meer dan goed. 

Biologische tulpenbollen

Greigii tulpenbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Wanneer Greigii tulpen planten?

Plant prachtige Greigii tulpen, zoals de meeste andere voorjaarsbloeiende bollen, in de vroege herfst. De bodemtemperatuur begint dan af te koelen, waardoor de bollen zich heerlijk op hun plek zullen voelen. De tulpen bloeien het beste en langst in een bodem die vochtig, goed doorlatend en rijk aan organisch materiaal is. In drassige grond hebben ze de neiging om te rotten en in de zomer af te sterven. Laat ze minstens zes uur per dag van direct zonlicht genieten, al kunnen ze een beetje halfschaduw ook best handelen.

Kaufmanniana tulpen

Greigii tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Nadat de Greigii tulpen klaar zijn met bloeien, zal je het blad geel zien worden. Vervolgens zal het logischerwijs afsterven. Je kunt dan de bladeren terugsnoeien. Doe dit zeker niet als de bladeren nog groen zijn. De bollen hebben hun groene voorjaarsblad nodig om energie op te doen voor de bloei van volgend jaar. Voor meer informatie over het planten van de tulpenbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice