Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische krokussen

Til jouw tuin naar een duurzamer, maar ook vrolijker niveau met onze biologische krokus bloembollen. We hebben allerlei soorten bio Crocus bloembollen om van jouw tuin een zeer aantrekkelijke spot te maken. Bestel jouw bio bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Biologische krokus bloembollen: fijn voor de natuur

In ons assortiment vind je allerlei biologische bloembollen. Zo is ook de Crocus (in het Nederlands als 'krokus' geschreven) tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van bio bollen. Wij verkopen onder andere de biologische bloembollen van Jub. Dit welbekende merk wil alleen de beste bio-bollen op de markt brengen. Om die reden zoeken ze kieskeurig naar betrouwbare biologische kwekers, die alles doen wat mogelijk is om hun bollen op een zo biologisch en duurzaam mogelijke manier te telen. Deze bollen leveren bovendien een grote bijdrage aan het welzijn van bijen, vlinders en andere nuttige insecten. Er wordt immers een bloembol in een zeer pure vorm geteeld, zonder gebruik te maken van giftige stoffen.

Hyacinten

Krokus bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hoe krokussen planten en verzorgen?

Wanneer het lijkt alsof de winter al jarenlang huishoudt, duwt de sierlijke krokus zich door de sneeuw om een ​​showtje van kleurrijke hoop te geven. Crocus bloemen bieden een verscheidenheid aan kleuren, zoals roze, rood, geel, paars of blauw, die opvallen tegen het nog sombere nawinterlandschap. Velen hebben sterke geuren die zelfs al in februari of maart bijen uit hun korven lokken, waardoor de bestuivers in het vroege voorjaar een belangrijke voedselbron kunnen vinden. Krokussen doen het het beste op een plek in de volle zon, maar zullen ook in halfschaduw prima groeien. Krokussen hebben een periode van koud weer nodig om te bloeien, dus plant ze in de herfst om in het voorjaar van hun schoonheid te genieten. Voordat de grond in de herfst bevriest, kunnen krokusknollen bijna overal worden geplant, behalve in de dichte schaduw aan de noordkant van gebouwen of onder struikgewas. Overweeg eens om krokussen te planten in gazons en weiden waar ze bloemtapijten kunnen vormen. Plant hogere voorjaarsbloeiende bollen en struiken achter de vroege bollen voor kleurcontrast.

Bio narcisssen

Bio krokus bollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Krokusbollen zijn uitermate geschikt voor verwildering, wat betekent dat ze zich met minimale zorg jaar na jaar verspreiden en terugkomen. Voor meer informatie over onze biologische bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Kies jij dit jaar voor biologisch geteelde bloembollen?

Contact & klantenservice