Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische narcissen

Met onze biologische narcis bloembollen wordt jouw tuin één groot lentefestijn. Leuk voor het oog, maar ook goed voor het milieu. Onze biologische bollen zijn afkomstig van kwekers die bloembollen telen op de meest duurzame manier. Met de natuur op één dus! Bestel jouw bio bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Biologische bloembollen planten

Biologische bloembollen hebben veel voordelen. Ze ondersteunen een dynamisch ecosysteem, zijn gezonde voeding voor bijen en vlinders, zijn geschikt voor de tuin en moestuin en worden gekweekt zonder gebruik van pesticiden of meststoffen. In het najaar stop je ze in de grond, zodat je in veel gevallen al vanaf februari van een rijke bloei kan genieten. Er is een basisregel: hoe groter de bol, hoe dieper deze geplant moet worden. De bol moet je minimaal twee á drie keer zo diep in de grond stoppen als de bol hoog is. Plaats 'm zo dat het puntje naar boven wijst. De onderlinge afstand moet tussen de bollen moet twee en vijf centimeter zijn, afhankelijk van de grootte van de biologische bloembol.

Biologische Allium bollen

Bio narcissen

Narcissen zijn één van de meest fleurige bloemen van de lente. Er zijn narcissen die vroeg in het seizoen opkomen en 'zonneschijn' met zich meebrengen nét wanneer we die het meest nodig hebben. Maar er zijn ook laatbloeiende en lang houdbare variëteiten die de lente juist weer verlengen - combineer de twee en je hebt bijna drie maanden fleur en kleur in de tuin. Narcissen zijn super tolerant ten opzichte van bijna elke locatie en situatie, en ook betrouwbaar, met bosjes die elk jaar groter en beter worden. Ze zijn perfect om ook in een boeket te verwerken, zodat je er binnen minstens zoveel plezier van hebt. Ontdek ze allemaal in onze collectie biologische narcissenbollen.

Bio krokus bollen

Narcis bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Narcis bio bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Bijen zijn geen grote fans van narcissen, maar andere bestuivers zullen de trompetvormige bloemen zeer waarderen. Ook dát is een reden om voor biologische bloembollen te kiezen. Voor meer informatie over onze biologische bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice