Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische tulpenbollen

Ben je van plan biologische tulpenbollen te kopen? Dan voorzie je je tuin komend voorjaar niet alleen van een bijzonder mooie bloemenpracht, maar ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig. Onze bio tulpenbollen worden op de meest natuurvriendelijke manier gekweekt, zonder daarbij het milieu te schaden. Bestel dus jouw bio bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Biologische tulpenbollen planten

Wil je tulpenbollen planten? Dat vinden wij uiteraard een supergoed idee. Tulpen zijn er in oneindig veel kleuren, vormen en hoogtes, waardoor ze in het voorjaar elke buitenplek zullen sieren. Ze zijn niet voor niks onze Nederlandse trots. We hebben tegenwoordig ook allerlei tulpenbollen die biologisch gekweekt zijn. Ze zijn net zo mooi als hun 'gewone' broers, maar zijn aanzienlijk minder belastend voor het milieu. Combineer ze met vaste planten voor een spectaculaire groene interactie in de border. Nadat de tulpen hun show hebben beëindigd, nemen vaste planten de hoofdrol over.

Biologische Allium bollen

Biologische tulpen

Mensen worden steeds milieubewuster en dat moedigen wij natuurlijk enorm aan. In ons bio assortiment vind je daarom biologische bloembollen van JUB. Dit bloembollenmerk vindt het belangrijk jou te kunnen voorzien van de beste biologische bollen. Ze werken daarom samen met betrouwbare biologische kwekers, die er alles aan doen om hun bollen zo biologisch en duurzaam mogelijk te telen. Dit houdt onder andere in dat er geen giftige stoffen worden gebruikt in het kweekprcoes. Dit levert weer een grote bijdrage aan het welzijn van bijen, vlinders en andere insecten. Ga dus ook eens aan de slag met onze bio tulpenbollen. Je maakt zo de natuur blij én wordt getrakteerd om prachtige bloemen.

Bio krokus bollen

Tulpenbollen: bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Tulpen biologische bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Bollenvelden vol kleurrijke tulpen... Dat is toch één van de meest prachtige uitzichten die wij in Nederland kennen? Ga voor een mini bollenveld in je eigen tuin met de biologische tulpenbollen van KoopBloembollen.nl! Voor meer informatie over onze biologische bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice