Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische hyacinten

Biologische hyacint bloembollen maken jouw tuin niet alleen een beetje mooier, maar ook een stuk duurzamer. Bio-bollen zijn afkomstig van kwekers die bloembollen telen op de meest natuurvriendelijke manier. Bestel jouw bio bloembollen eenvoudig in de webshop van KoopBloembollen.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 39,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Waarom biologische bloembollen planten?

Biologische bloembollen mogen niet in je duurzame tuin ontbreken. Duurzaam tuinieren wordt namelijk met de dag populairder. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de voordelen van biologisch tuinieren en het gebruik van biologische producten an sich. Biologische bloembollen zijn echt een uitstekende keuze voor diegenen die een milieuvriendelijke levensstijl omarmen. Al de biologische hyacint bloembollen in deze categorie worden geteeld zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Dat betekent dat je door het planten van biologische bollen het milieu een handje helpt.

Tulpen

Bio hyacinten planten

Eén van de krachtigste tuingeuren van de lente komt van hyacint (Hyacinthus orientalis). Tegenwoordig zijn er ongeveer 60 soorten om uit te kiezen in de commerciële teelt. Keuze genoeg dus! Ze zijn er in fantastische pasteltinten. Moderne hyacinten zijn één van de gemakkelijkst te kweken meerjarige voorjaarsbollen. De biologische hyacint bollen kunnen in de volle grond of in bloempotten worden geplant, maar ook zonder water in een bolvaas worden gekweekt. Plant ze in de herfst om in het voorjaar van hun schoonheid te genieten. Hyacinten gaan ook goed samen met andere voorjaarsbloeiende bollen, omdat ze in veel kleuren en maten verkrijgbaar zijn - hun stekelige bloemstelen vormen een mooi contrast met komvormige tulpen en gegolfde narcissen. De meeste soorten hyacintbollen zijn vrij groot. Grotere variëteiten kunnen de neiging hebben om te buigen, maar je kan ze ondersteunen door een aantal dicht bij elkaar te planten. Zo zullen ze elkaar ondersteunen.

Bio krokus bollen

Hyacint bio bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hyacint bio bloembollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Is de bloembol uitgebloeid? Na het afsterven van de bloemen kan de plant genieten van een zomerse rustperiode. Tijdens deze rustperiode hoef je de hyacint niet veel water te geven. Op dit punt kun je ervoor kiezen om de plant weg te halen en de oude bladeren te verwijderen of de natuur zijn gang te laten gaan. Zo kan je de hyacint laten verwilderen en heb je er het jaar erop weer plezier van. Voor meer informatie over onze biologische bloembollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice