Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Gladiolen

De gladiool aan je tuin toevoegen? Wat een bijzonder goed idee! En waarom zou je het er bij één of twee laten? Maak van jouw buitenplek een gladiolen festijn door dit voorjaar deze zomerbollen te planten. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ontdek jouw favorieten in de webshop van KoopBloembollen.nl, zodat je snel je groene vingers aan het werk kan zetten. We verzenden de bollen snel, zorgvuldig verpakt en vanaf een bestelbedrag van €44,95 helemaal gratis.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf februari t/m juni
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten

Geweldige Gladiolus

De Gladiolus is zo'n bloem die je niet meer van je netvlies af krijgt zodra je 'm in je hart hebt gesloten. Deze zomerklassieker is befaamd om zijn hoge bloemaren en grote, kleurrijke bloemen. Er is een gladiolensoort voor elke tuin: van de kleinere soorten die perfect in bloempotten op het terras passen tot de grootbloemige hybriden met hun enorme bloempluimen. Er zijn zelfs soorten met gerafelde randjes - en dat in alle kleuren van de regenboog! Plant ze op een plek waar ze goed zichtbaar zijn vanaf je tuinset, want je wil deze pracht en praal niet missen.

Al onze zomerbloeiers

Gladiolen planten

In ons webshopassortiment vind je, zoals eerder benoemd, allerlei gladiolen bollen. Vind je het lastig kiezen? Dan zijn de mixzakken echt iets voor jou! Deze bevatten verschillen bollen die sowieso met elkaar gaan matchen. Deze combinaties bevatten prachtige kleuren én er zitten ook nog eens echte vlinderlokkers tussen. Voor de beste bloei plant je gladiolen op een plek in de volle zon en in goed gedraineerde grond. Ze doen het niet goed in zware, drassige grond. Begin met het planten van gladioolknollen in het voorjaar, zodra de kans op vorst is geweken en de grond is opgewarmd tot minstens 13°C. Zet de knollen zo'n 15 centimeter uit elkaar en geef ze bij het planten grondig water. Wanneer je hoge soorten plant, is het goed ruimte te bewaren voor een stok. De kans is immers groot dat je de bloem vast moet zetten.

Tip! Plant vanaf de laatste vorst tot aan het begin van de zomer ongeveer elke één á twee weken een nieuwe ronde gladiool bollen. Dit resulteert in een continue bloei tot aan de herfst!

Biologische bloembollen

Gladiolen online kopen doe je op KoopBloembollen.nl!

Gladiolen bollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Is je gladiool al flink aan het groeien? Verwijder dan wel steeds de uitgebloeide, dode bloemen om een continue bloei te garanderen. Wil je meer weten over een specifieke gladiool die jouw aandacht heeft gegrepen? Bij de omschrijving op de productpagina vind je meer informatie. Voor nog meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies en -info op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke zomerbloeiers vul jij je mandje?

Contact & klantenservice