Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Zomerbloeiers

Bereid je voor op een zomer vol kleur en geur! Vanaf februari/maart kun je ze weer bestellen: zomerbollen! Wat een feest om deze vrolijke bolletjes in het voorjaar te planten en vervolgens te zien uitgroeien tot een kleurexplosie in je tuin. Denk je aan zomerbloeiers, dan schieten de prachtige dahlia's, gladiolen en lelies waarschijnlijk als eerste door je hoofd. Maar wist je dat er nog veel meer betoverende soorten zijn om uit te kiezen? Ontdek het uitgebreide assortiment zomerbloeiers van KoopBloembollen.nl. We verzenden onze zomerbloeiende bloembollen snel en vanaf een bestelbedrag van €44,95 helemaal gratis. Bestel dus snel jouw favorieten!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf februari t/m juni
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 240 producten

Wat zijn zomerbollen?

Zomerbollen zijn als de magische toverballen van Moeder Natuur die wachten tot de lentezon haar warme stralen laat schijnen. Deze wonderlijke bollen, gevuld met de belofte van prachtige bloemen, zijn de sleutel tot een tuin vol zomerse vreugde. Denk aan dahlia's, gladiolen, lelies, irissen, pioenrozen en nog veel meer. Ze komen tot leven wanneer de dagen langer worden en de temperatuur stijgt

Wanneer en hoe plant je ze?

Het planten van zomerbollen is een feestelijk ritueel. Zomerbollen plant je niet in de zomer, zoals de naam doet vermoeden, maar al in het voorjaar. Zodra de laatste nachtvorst is geweest, is het tijd om met je vingers in de aarde te wroeten.

  • Graaf een klein gaatje
  • Plaats de bol met de punt omhoog
  • Bedek de bol met aarde
  • Geef hem een verfrissend slokje water

Simpel, toch? En dan begint het wachten op het spectaculaire schouwspel van groei en bloei.

Plantbenodigdheden

Populaire zomerbloeiers

Bij KoopBloembollen.nl hebben we een uitgebreide collectie zomerbloeiers om je hart sneller te laten kloppen. Laat me je voorstellen aan enkele sterren van het seizoen:

  • Dahlia's: de diva's van de zomerbloemen. Met hun diverse kleuren, imposante koppies en vormen stelen ze moeiteloos de show.
  • Gladiolen: elegant en indrukwekkend. Deze bloemen brengen verticale charme naar je tuin.
  • Lelies: klassiek en tijdloos. De geur van lelies brengt een vleugje romantiek in de zomerlucht.
  • Irissen: delicate bloeiers die een vleugje mysterie toevoegen aan je bloementuin.
  • Pioenrozen: romantiek in bloemvorm. Pioenrozen bloeien uit tot weelderige, weergaloze bloemen.

Ontdek jouw favoriet in de online bloembollen shop!

Combineer zomervollen voor een kleurrijk spektakel

Wat maakt jouw tuin nog betoverender? Het slim combineren van verschillende zomerbollen! Stel je voor: allerlei bijzondere kleuren en vormen die elkaar perfect aanvullen. Plant bijvoorbeeld irissen naast pioenrozen voor een romantisch palet. Of combineer gladiolen met lelies voor een dramatische flair. Laat je creativiteit de vrije loop!

Dahlia's

Bloembollen, zoals die van de gladiool, en meer koop je op KoopBloembollen.nl!

De mooiste zomerbloeiers koop je op KoopBloembollen.nl!

Pronken met je bloementuin

Wanneer je het gehele seizoen van kleur, fleur en geur wilt genieten, is het slim om rekening te houden met de bloeiperiode van je bollen. De vroege zomerbloeiers, zoals de elegante irissen en geurige lelies, openen het seizoen met een knallende start. Je geniet al vroeg in het seizoen van hun fleurige aanwezigheid. Naarmate het seizoen vordert, betreden de late zomerbloeiers het toneel, waaronder majestueuze dahlia's en statige gladiolen. Met hun weelderige bloemen sluit je de zomer af in stijl. Samen vormen ze een perfect voorjaarspalet, die de hele zomer lang je buitenruimte betovert.

Tip! In onze webshop vind je niet zomaar wat bollen; we hebben een geweldige selectie van bijzondere en exclusieve varianten. Klik rustig rond en ontdek al het moois dat we je te bieden hebben, bijvoorbeeld aan bijzondere dahlia bollen!

Gladiolus

 

Gladiolus, iris, lelie en dahlia bollen koop je op KoopBloembollen.nl

Laat de zomer maar komen! Ontdek de wereld van zomerbloeiers bij KoopBloembollen.nl en geef je tuin de liefde die het verdient. Van calla's tot pioenrozen en van irissen tot gladiolen, jouw bloemenavontuur begint hier. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een tuinseizoen vol bloeiende verrassingen! Ons team staat klaar om jouw bestelling met zorg te verpakken en te verzenden, zodat je snel in de tuin aan de slag kunt. En als extra bonus, bieden we gratis verzending voor bestellingen vanaf €44,95. 

Contact & klantenservice