Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Narcissen in huis

Ah, de betoverende schoonheid van narcis bollen! Deze bloeiende zonnestraaltjes zijn niet alleen gemaakt om de buitenwereld op te fleuren, maar kunnen ook binnenshuis een stralende sfeer creëren. Of je nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of nog maar net je groene vingers hebt ontdekt, narcis bollen bieden een ongecompliceerde en vreugdevolle manier om je huis te verfraaien. Laten we eens duiken in de betoverende wereld van narcissen en ontdekken hoe je deze prachtige bollen binnenshuis kunt koesteren. Bestel snel jouw favorieten in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat deze snel en goed verpakt bij jou worden bezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Buiten én binnen: narcissen

De opvallende schoonheid van narcissen zit hem in hun levendige kleuren en unieke vormen. Van zonnig geel tot sprankelend wit, en zelfs met een vleugje oranje of roze - narcissen stralen als kleine zonnetjes, zelfs op de meest bewolkte dagen. In onze webshop vind je onder andere de Paperwhite narcis. Dit is een heerlijk geurende, witte, meerbloemige narcis met een klassieke uitstraling, die je zowel binnen als buiten kunt planten. Plant je de Paperwhites binnen, dan kan je rond de kerst genieten van geuren van deze narcis.

Tip! Plant de bollen van deze specifieke soort zo snel mogelijk nadat we ze je toe hebben gestuurd. Het is niet erg als de puntjes van de bollen iets boven de grond uitsteken. Na ongeveer 6 weken zullen ze gaan bloeien.

Kamercultuur

Narcissen planten

De charmante narcissen voegen niet alleen een esthetische dimensie toe aan je interieur, maar ze brengen ook die heerlijke lentegeur met zich mee. Stel je voor: elke keer als je je woonkamer binnenloopt, word je begroet door de frisse en opbeurende geur van narcissen - een symfonie voor je zintuigen. Narcis bollen zijn bovendien uiterst vergevingsgezind en vragen niet veel aandacht. Plaats de bollen in een pot en zet deze op een lichte plek. Vermijd echter direct zonlicht om verbranding te voorkomen. Geef matig water zodat de grond vochtig blijft, maar niet doorweekt. Voordat je het weet, zullen de groene scheuten omhoog schieten, gevolgd door prachtige bloemen die je dagen opfleuren.

De narcis: meer dan mooi

Naast hun verbluffende schoonheid hebben narcissen ook symbolische betekenissen. Ze staan vaak symbool voor vernieuwing en hoop, aangezien ze elk jaar opnieuw uit hun bollen tevoorschijn komen om ons te begroeten met hun prachtige bloemen. Een pot met narcis bollen is daarom ook een geweldig geschenk. Of je het nu aan een vriend, familielid of collega geeft, je geeft hen niet alleen een prachtige plant, maar ook een stukje vreugde en hoop om hun dagen op te fleuren.

Tip! Je kunt de bollen bewaren en ze het volgende jaar weer laten bloeien. Nadat de bloemen zijn vervaagd, blijf je water geven totdat het blad verwelkt. Dan kun je de bollen uit de pot halen, ze drogen en op een koele, droge plaats bewaren. In de herfst kun je ze weer planten.

Ontdek onze diverse bloembollen

Narcissen kopen op KoopBloembollen.nl!

Narcissen voor binnen kopen op KoopBloembollen.nl

Laat de zonneschijn van deze betoverende bloemen je huis opvrolijken, je zintuigen verwennen en je herinneren aan de vreugde van groei en vernieuwing. Of je ze nu voor jezelf koopt of als een geschenk weggeeft, narcis bollen zijn een schitterende manier om het hele jaar door de lente te omarmen. Voor meer informatie over het kweken van deze bloembollen voor binnen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice