Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kamer hyacint

Haal de heerlijke geur en prachtige kleur van de hyacint in huis! Met de kamer hyacinten in deze categorie geef je je woning een bijzondere touch. Deze bloeiers groeien namelijk op glas, zonder aarde! Bestel snel jouw favoriete kleur in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat de hyacinten snel en goed verpakt bij jou worden bezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie

Er zijn geen producten gevonden.

Bol op glas | KoopBloembollen.nl

Hyacint op glas

Wist je dat er speciale vaasjes bestaan om bepaalde bloembollen zónder water te kweken? De hyacint is zo'n bol waarbij dit kan! De bloeiers in deze categorie zijn zo gekweekt dat je ze alleen in zo'n speciaal bollenglas kunt laten groeien. Met andere hyacintbollen is dit niet mogelijk, dus je haalt met de bollen in deze categorie echt iets bijzonders in huis. Je kan zo van december tot in maart genieten van zijn heerlijk geurende bloemenpracht, mits je op de juiste wijze met de bollen aan de slag gaat. Belangrijk is om het volgende stappenplan te volgen:

  1. Vul het glas met water, maar zorg dat het de bol nét niet raakt.
  2. Zet het geheel op een donkere en koele plek, het liefst waar het zo 10 graden is.
  3. Laat 'm in die ruimte staan totdat de knop zich laat zien. De wortels zullen zich al wel eerder tonen.
  4. Wanneer de knop volledig uit de bol is gekomen, kan je het vaasje verplaatsen naar de woonkamer.
  5. Na ongeveer 3 tot 4 weken zie je de eerste bloemen.

Hyacinten voor buiten

Hyacint bollen voor glas kopen bij KoopBloembollen.nl

Hyacint bollen voor binnen zijn niet geschikt om een volgend seizoen weer binnen te gebruiken. Je kunt ze echter wel buiten planten. Ze zullen dan elk voorjaar weer prachtig bloeien. Voor meer informatie over het kweken van deze bloembollen voor binnen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice