Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tuin hyacinten

Het leuke aan de hyacint is dat je deze prachtbloem zowel binnen als buiten kunt laten stralen. In deze categorie vind je tuin hyacinten in allerlei soorten, maten en kleuren. De bijzondere bloemen die deze bollen voortbrengen verdienen absoluut een plek in jouw lentetuin. Plant daarom dit najaar de tuin hyacint bloembollen van KoopBloembollen.nl. We verzenden de bollen rap, goedkoop en zorgvuldig verpakt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Hyacinten in verschillende kleuren

De Hyacinthus is niet zomaar één van de populairste voorjaarsbloeiers. In april laten de heerlijk geurende en vaak felgekleurde bloemen menig tuin stralen. Wanneer je dit najaar met hyacint bloembollen aan de slag gaat, zal ook jouw voor- of achtertuin straks veranderen in een kleurrijk paradijs. Wist je dat de tuin hyacint van oorsprong een lichtblauwe of paarse bloem heeft? Tegenwoordig kan je deze voorjaarstopper echter in elk denkbare kleur krijgen. 

Tip! Als je niet kunt kiezen kan je altijd gaan voor een bloembollen mengsel. Met zo'n mix weet je zeker dat je een kleurrijk geheel neerzet dat precies op elkaar is afgestemd.

Krokus

Hoe en wanneer hyacint bloembollen planten?

De voorjaarsbloeiende hyacint staat bekend op zijn rijk gekleurde bloemen en een geur die je hele tuin kan parfumeren. Door hyacinten bij een deuropening of langs een pad te planten, kan je bij het langslopen elke keer weer van hun geur genieten. Ze bloeien in het midden van de lente, op hetzelfde moment als narcissen, Muscari en vroege tulpen. Het kan dus erg leuk zijn om de bollen te mixen met die van een narcis of tulp die qua kleur een beetje overeenkomen. Voor de grootste bloemen en meest rechte stelen plant je jouw hyacinten in de volle zon. De bollen zullen ook prima bloeien in lichte schaduw, maar zullen toch nét even wat minder shinen. Hyacinten zijn een uitstekende keuze voor in bloempotten of plantenbakken. Als de bollen eenmaal in bloei komen, kan je de potten altijd verplaatsen naar een plek waar je er flink van kunt genieten - ook vanuit binnenshuis!

Biologische bollen

Hyacint bloembollen voor de tuin online kopen | KoopBloembollen.nl

Hyacint planten? Bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hyacint bloembollen voor de tuin kopen bij KoopBloembollen.nl

Plant hyacintbollen ongeveer 10 á 15 centimeter diep en ook ongeveer 15 centimeter uit elkaar. Plaats de bollen met het puntige uiteinde naar boven en bedek ze vervolgens met aarde. Herfst- en winterregen zorgen meestal voor voldoende vocht. Geef alleen water als het weer ongewoon droog is. Voor meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. 

Contact & klantenservice