Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bloembollen mest

Het is tijd om de bloementuin van je dromen te creëren! Bij KoopBloembollen.nl hebben we alles wat je nodig hebt om je bloembollen te laten stralen als nooit tevoren. Wat dacht je van onze meststoffen? Mest is het geheime wapen dat je tuin naar een hoger niveau tilt. Het geeft je bloembollen de voedingsstoffen die ze nodig hebben om te groeien, bloeien en de show te stelen. We verzenden onze meststoffen en grondverbeteraars snel en vanaf een bestelbedrag van €44,95 helemaal gratis.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Aan de slag met koemestkorrels

Meststoffen zijn onmisbaar in een gezonde tuin. Deze kleine krachtpatsers zitten boordevol voedingsstoffen zoals stikstof, fosfor en kalium, die essentieel zijn voor de gezonde groei van bloembollen. Ze stimuleren de wortelontwikkeling, versterken de stelen en bladeren, en bevorderen een overvloedige bloei. Met meststoffen geef je je bloembollen de beste start en zorg je ervoor dat ze optimaal kunnen presteren. Ontdek ook zeker onze koemestkorrels. Koemestkorrels zijn een populaire organische meststof die wordt gemaakt van gedroogde en geperste koemest. Ze zijn een natuurlijke en duurzame bron van voedingsstoffen voor bloemen, groenten, bomen en struiken.

Ontdek onze tulpenbollen

Hoe bloembollen planten?

Het voorbereiden van de grond voordat je bloembollen gaat planten is essentieel voor een succesvolle groei en bloei.

  1. Selecteer een geschikte plek in je tuin die voldoet aan de behoeften van de bloembollen. Controleer of de locatie voldoende zonlicht krijgt en goed doorlatende grond heeft.
  2. Gebruik een harkje en schep om de grond op de gewenste plek los te maken. Graaf tot een diepte van ongeveer 15-20 centimeter. Hierdoor wordt de grond luchtiger en zullen de wortels van de bloembollen gemakkelijker kunnen groeien.
  3. Haal eventueel aanwezig onkruid, gras en andere plantenresten weg uit het plantgebied. Dit voorkomt concurrentie om voedingsstoffen.
  4. Meng je meststoffen gelijkmatig door de losgemaakte grond. Organisch materiaal verbetert de bodemstructuur, verhoogt de vruchtbaarheid en bevordert het vasthouden van vocht.
  5. Volg de specifieke instructies voor het planten van de gekozen bloembollen. Plaats de bollen met de puntige kant omhoog en bedek ze met de losgemaakte grond.
  6. Geef de pas geplante bloembollen grondig water.

Onthoud dat verschillende soorten bloembollen mogelijk specifieke plantdieptes en plantafstanden vereisen. Raadpleeg daarom altijd de instructies op de verpakking.

Biologische bloembollen

Hoe bloembollen planten? Je leest het op KoopBloembollen.nl!

Meststoffen kopen bij KoopBloembollen.nl

In onze webshop vind je meststoffen van 3 verschillende merken:

  • Met DCM meststoffen geef je je bloembollen een krachtige voedingsboost. DCM staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve meststoffen die zorgen voor een gezonde groei en bloei van planten. 
  • Pokon meststoffen zijn eenvoudig in gebruik en bevatten de nodige voedingsstoffen om de groei en bloei van bloembollen te bevorderen. De meststoffen zijn populair vanwege hun gebruiksgemak en effectieve resultaten.ECOstyle:
  • ECOstyle staat bekend om zijn ecologisch verantwoorde producten die gericht zijn op een natuurlijke en duurzame benadering van tuinieren. Hun meststoffen voor bloembollen zijn dan ook 100% organisch en bevatten geen chemische toevoegingen.

Shop jouw favoriete bloembollen, tuingereedschappen en meststoffen vandaag! Je kan er dan spoedig mee aan de slag. Happy gardening!

Contact & klantenservice