Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Plantbenodigdheden voor jouw bloembollen

Het is weer tijd om je buitenplek om te toveren tot een kleurrijke bloemenparadijs, en wij van KoopBloembollen.nl zijn hier om je te helpen! We hebben een fantastische collectie plantbenodigdheden die het planten van bloembollen niet alleen leuker, maar ook veel efficiënter maken. Van bollenplanters tot schepjes, krabbers en zelfs bollenmanden, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw bloemenpracht te laten floreren. En laten we de etiketten niet vergeten - de perfecte manier om jouw bloemenzee te organiseren! We verzenden deze plantbenodigdheden snel en vanaf een bestelbedrag van €44,95 helemaal gratis.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten

De ster van de show: de bollenplanter

Bollenplanters zijn dé tools die je helpen je bloembollen snel en secuur te planten. Met een simpele druk op de knop kun je een perfect gat maken voor je bloembollen. Geen gedoe meer met de hand graven en gokken op de juiste diepte - de bollenplanter doet al het werk voor je! En wat dacht je van onze schepjes en krabbers? Deze handige tuingereedschappen maken het planten en verzorgen van bloembollen ontzettend gemakkelijk. Met een schepje kun je gemakkelijk de grond losmaken en het plantgat voorbereiden. En als je wat onkruid wilt verwijderen of de bodem wilt beluchten, komt de krabber goed van pas. Met deze kleine hulpmiddelen ben je helemaal klaar om jouw bloemenpracht tot leven te brengen!

Ook handig: onze bewateringsproducten

Handige bollenmand

Maar laten we niet vergeten waar het allemaal begint: met de bollen zelf! En daar komen onze bollenmanden van pas. Deze slimme manden van Nature zijn niet alleen handig bij het planten, maar ook bij het rooien van je bloembollen. Je hoeft niet langer te graven en te zoeken naar diep verstopte bollen. Met de bollenmand kun je ze gemakkelijk optillen en uit de grond halen. En als bonus beschermen de manden je bloembollen ook nog eens tegen knaagdieren. 

Een georganiseerde bloemenzee

En laten we zeker onze trouwe metgezellen, de etiketten, niet vergeten. Met deze kleine helden kun je eenvoudig de namen en soorten van je bloembollen bijhouden. Geen verwarring meer over welke bloem waar groeit. Met een etiket kun je elke bloem benoemen en pronken met je kennis van flora.

Onze bestrijdingsmiddelen

Tuingereedschap voor je bloembollen kopen doe je op KoopBloembollen.nl!

Bloembol gereedschappen kopen bij KoopBloembollen.nl

Als je denkt dat het planten van bloembollen of andere planten saai en tijdrovend is, denk dan nog eens na! Met onze plantbenodigdheden wordt het een feestje. Je zult zien hoeveel voldoening het geeft om je eigen bloemenzee te creëren, met behulp van deze slimme tools die tuinieren weer leuk maken. Het planten van bloembollen wordt een waar avontuur, vol plezier en verwondering. Dus waar wacht je nog op? Onze bollenplanters, schepjes, krabbers, bollenmanden en etiketten zijn er om jou te helpen. Bij KoopBloembollen.nl geloven we in de kracht van bloemen en willen we jou de tools geven om je groene dromen waar te maken. Laten we samen de wereld opfleuren, één bloembol tegelijk!

Contact & klantenservice