Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bestrijding in huis & tuin

Wij van KoopBloembollen.nl begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om jouw geliefde planten te beschermen tegen groenvijanden die zich maar al te graag tegoed doen aan jouw prachtige tuin of weelderige kamerplanten. Het zou zonde zijn als jouw tulpen, alliums, dahlia's of hyacinten het daglicht niet zien omdat jouw tuin is veranderd in een broedplaats voor hongerige insecten. Gelukkig zijn er tal van voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen én stellen we je voor aan onze natuurvriendelijke, doch effectieve bestrijdingsmiddelen voor binnen en buiten! We verzenden onze bestrijders snel en vanaf een bestelbedrag van €44,95 helemaal gratis.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 283 producten

Bescherm jouw groen

Jouw bloemen en planten verdienen natuurlijk de beste verzorging én bescherming. Dag ongewenste indringers, hallo blije en gezonde planten! Voordat we je laten kennismaken met onze natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen, willen we enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen benadrukken die je kunt nemen om je groen te beschermen. Met deze eenvoudige stappen kun je veel problemen voorkomen en jouw tuin en kamerplanten laten floreren:

 • Een opgeruimde tuin is een gelukkige tuin! Verwijder regelmatig afgevallen bladeren, takken en ander organisch materiaal uit je tuin. Deze kunnen namelijk schuilplaatsen bieden aan verschillende plaaginsecten en knaagdieren.
 • Variatie is de sleutel tot een gezonde tuin! Mix verschillende plantensoorten door elkaar en creëer zo een natuurlijk evenwicht.
 • Maak gebruik van de kracht van de natuur! Sommige insecten en dieren zijn juist bondgenoten in de strijd tegen plaaginsecten. Lieveheersbeestjes zijn bijvoorbeeld dol op bladluizen, terwijl egels, vogels en padden zich te goed doen aan slakken en insectenlarven.

Regelmatige inspectie van je tuin en kamerplanten stelt je in staat om snel in te grijpen bij eventuele problemen. Hoe eerder je een plaag of ziekte opmerkt, hoe gemakkelijker het is om het te bestrijden.

Bestrijdingsmiddelen van ECOstyle

Voor elke plaag een oplossing

Is het toch raak? Hebben luizen, rupsen, spint of slakken jouw groene droom in een nachtmerrie veranderd? Geen zorgen! We hebben een breed assortiment aan natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen om jouw groen te beschermen, zowel binnen als buiten! Voor de tuin hebben we milieuvriendelijke insecticiden die specifiek gericht zijn op bepaalde plaaginsecten, zonder schade toe te brengen aan nuttige insecten of huisdieren. Ontdek ook de natuurlijke bestrijders, zoals aaltjes, kleine microscopische organismen die schadelijke larven in de grond bestrijden.

Vijanden in huis

Naast eerdergenoemde groenlievende insecten zijn er ook andere huis- en tuinindringers die je het leven zuur kunnen maken. Wat dacht je van muizen, muggen of zilvervisjes? Die ben je natuurlijk ook liever kwijt dan rijk. We hebben daarom een mooi online assortiment bestrijdingsmiddelen tegen deze nare types van topmerken als:

 • BSI
 • KB Home Defense
 • ECOstyle
 • Pokon
 • SBM Bayer

Ook deze producten zijn natuurlijk geheel veilig en 100% milieuvriendelijk, zonder aan effectiviteit te verliezen. Ontdek het zelf!

Bestrijding in huis

Onkruid bestrijden doe je met hulp van KoopBloembollen.nl!

Luizen bestrijden doe je met de bestrijdingsmiddelen van KoopBloembollen.nl!

Onkruid en groene aanslag voorkomen

Naast plaaginsecten kunnen ook onkruid en groene aanslag op tegels of meubels de schoonheid van je buitenruimte aantasten. Voorkom groene aanslag en onkruid met eenvoudige maatregelen!

 • Houd je tuin en bestrating schoon door regelmatig te vegen en organisch materiaal te verwijderen.
 • Zorg voor een goede afwatering om stilstaand water te voorkomen, wat groene aanslag en onkruid bevordert.
 • Gebruik mulch en bodembedekkers om onkruidgroei te verminderen.
 • Minimaliseer schaduwrijke plekken en creëer natuurlijke barrières met planten.

Met deze preventieve maatregelen geniet je van een prachtige en gezonde buitenruimte zonder hinder van groene aanslag en onkruid!

Onkruid bestrijden

Hebben die ongewenste plantjes zich tóch weten te vestigen tussen de tegels of in je gazon? Onze natuurlijke onkruidverdelgers zijn een veilig alternatief voor jou, je huisdieren en de omgeving. Deze verdelgers maken gebruik van natuurlijke ingrediënten die het onkruid bestrijden zonder schade aan te richten. Spray ze op de ongewenste planten en zie hoe ze langzaam maar zeker verdwijnen. Zo houd je je tuin netjes en gezond, zonder schadelijke gevolgen voor het milieu.

Onkruid bestrijden

Bestrijdingsmiddelen koop je op KoopBloembollen.nl

Dus, hup in de tuin, bescherm jouw groen en geef die groenvijanden geen schijn van kans! Laat jouw huis en tuin stralen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste indringers! Met een beetje voorzorg en onze natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen, is jouw groene paradijs binnen handbereik. Bij KoopBloembollen.nl snappen we jouw passie voor groen en daarom staan we altijd voor je klaar om jouw tuin- en plantervaring te verbeteren. Ontdek onze bestrijdingsmiddelen van topmerken als ECOstyle, BSI en DCM. Psst... Vergeet ook niet een stel bloeiende bloembollen aan je winkelmandje toe te voegen!

Contact & klantenservice