Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Hyacinten voor in huis

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

​Deze hyacinten zijn speciaal gemaakt om binnen te bloeien. Door het prepareren hebben deze bollen andere eigenschappen gekregen dan de normale tuin hyacinten. Deze hyacinten zijn uitermate geschikt voor op glas. Door het prepareren kunt u met de kerst binnenshuis genieten van de heerlijk geurende hyacinten.

Kamer hyacinten planten in pot

​In ons assortiment hebben wij de hyacinten op glas en hyacinten die u in een pot kan planten. De hyacint voor in de pot is gemakkelijk te planten, plaats de bol met het puntje naar boven laat deze boven de grond uit komen. Zet de pot op een donkere koele plek zodra de plant zichtbaar gaat groeien kunt u deze naar de woonkamer verplaatsen.

Kamer hyacinten op glas

Vul het glas met water en zet de bol er op, zorg ervoor dat het water de bol niet raakt. Zet het glas daarna in een koele donkere ruimte. Na loop van tijd ziet u de wortels gaan groeien. Zodra de knop ongeveer 4 cm is kunt u deze verplaatsen naar een lichtere kamer, maar wel nog in een koele ruimte. Zodra de bloemknop duidelijk zichtbaar is kunt u ze in de woonkamer zetten. Na ongeveer 3 weken kunt u genieten van de mooie geurende hyacinten.