Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Begonia grandiflora

Begonia grandiflora bloembollen gedijen het beste in halfschaduw tot schaduwrijke gebieden, waardoor ze perfect zijn voor die plekken in de tuin waar je wat extra kleur wilt toevoegen. Het planten van deze bloembollen is een zomers feest, waarbij je ze kunt introduceren zodra de vorst voorbij is. Kies een goed doorlatende grond en plant de bloembollen met de holle kant naar boven op een diepte van ongeveer 5 tot 8 centimeter. Geef ze een beetje water en wacht vervolgens op het magische schouwspel van hun prachtige bloei! Bestel online bij KoopBloembollen.nl en wij doen de rest...

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf februari t/m juni
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

De magie van Begonia grandiflora bloemen

De bloemen van Begonia grandiflora zijn als kleine kunstwerken die je tuin transformeren tot een levendig palet van kleuren. Van delicate roze tinten tot intense rode nuances, deze bloemen trekken ongetwijfeld de aandacht. Wat deze begonia's extra speciaal maakt, is de langdurige bloeiperiode. Van de vroege zomer tot de late herfst, kun je genieten van hun betoverende bloemenpracht, waardoor ze een onmisbare aanwinst zijn voor elke bloemrijke tuin.

Al onze Begonia's

Verzorging en onderhoud van Begonia grandiflora

Een van de grootste voordelen van Begonia grandiflora is dat ze vrij eenvoudig te verzorgen zijn. Hier zijn enkele tips om het beste uit deze bloeiers te halen:

  • Water: Begonia's houden van vochtige grond, maar vermijd overbewatering. Geef water als de bovenste laag van de grond droog aanvoelt.
  • Bemesting: geef de bloembollen tijdens het groeiseizoen een lichte bemesting om een overvloedige bloei te bevorderen.
  • Snoeien: verwijder uitgebloeide bloemen regelmatig om de energie van de plant te richten op nieuwe bloemknoppen.
  • Winterverzorging: in gebieden met strenge winters, overweeg dan om de bloembollen op te graven en vorstvrij te bewaren om ze het volgende jaar opnieuw te planten.

Met deze tips maak je van jouw tuin een bloeiend Begonia paradijs!

Begonia cascade

 

Begonia grandiflora bloembollen koop je op KoopBloembollen.nl!

Begonia grandiflora bloembollen koop je op KoopBloembollen.nl!

Creatieve combinaties

Begonia grandiflora is niet alleen prachtig op zichzelf, maar het kan ook schitteren in combinatie met andere tuinjuweeltjes. Overweeg om ze te planten langs de randen van bloembedden of in potten op je terras. Combineer ze met andere schaduwminnende planten zoals varens, hosta's en astilbes voor een betoverend effect. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een buitenruimte die een glimlach op je gezicht tovert.

Al onze zomerbloeiers

 

Begonia grandiflora bloembollen koop je op KoopBloembollen.nl

Ben je geïnspireerd geraakt door de betovering van Begonia grandiflora? Wil je deze kleurrijke schoonheden in je eigen tuin verwelkomen? Dat kan! Bestel eenvoudig en snel jouw Begonia grandiflora bloembollen op KoopBloembollen.nl. Laat de magie beginnen en transformeer je tuin in een bloeiend paradijs. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een tuinseizoen vol vreugde en kleur!

Contact & klantenservice