Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Grootbloemige Crocus

De grootbloemige Crocus, in het Nederlands ook als 'krokus' geschreven, tovert jouw tuin of terras om tot een voorjaarsbloeiend spektakel. De grootbloemige krokusbollen bloeien machtig mooi in allerlei verschillende kleuren. Geel, paars, wit of zelfs met een motief... Het kan allemaal! Welke Crocus is jouw favoriet? We verzenden de bloembollen rap en zorgvuldig verpakt zodat jij klaar bent voor het planten.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Krokusbollen planten in het najaar

Laat een weelderige mix van bekervormige bloemen komend voorjaar de eyecatcher van jouw tuin zijn. Kies voor de grootbloemige krokus! Plant de bollen in het najaar, zo in september of oktober, om in maart en april van hun kleurrijke schoonheid te genieten. De krachtige, grootbloemige Hollandse krokussen zijn perfect om te verwilderen in het gazon, op de eerste rang in de border te planten of in een aantal bloempotten te zetten. Om een ​​natuurlijk effect te bereiken, strooi je kleine handjes bollen uit en plant je ze waar ze vallen. Kleine bollen; groots effect!

Tulpenbollen

Goedkope grootbloemige krokus bloembollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Hoe krokussen planten?

Heb je geen idee wanneer de lente nou eigenlijk start? Krokusbloemen vertellen het je! Wanneer de Crocus zijn knappe koppie boven de grond uitsteekt, kan je ervan uitgaan dat er beter weer op komst is. Er is immers geen plant die zo symbool staat voor de lente als de krokus. Krokusplanten geven borders een kleurenpracht in het vroege seizoen. Wanneer ze met tientallen of zelfs honderden worden geplant, verwilderen krokusbollen prachtig in grasvelden of onder bomen. Als je de ruimte hebt, is een 'bollenveld' van krokussen ook zeker aan te raden. Krokusplanten kunnen met succes in een gazon worden gekweekt voor een heus lenteweide-effect. Wacht met het maaien van het gazon in de lente totdat het krokusgebladerte begint af te sterven.

Biologische bloembollen

Grootbloemige krokusbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

De krokus is een vroegbloeier. In koudere landen zie je hun fleurige kleuren vaak al als er nog sneeuw ligt. De kleurenpracht van de grootbloemige Crocus is vaak nog nét een tandje indrukwekkender dan die van zijn 'gewone' broer. Plant krokusbollen op een zonnige stek en je zult ook de bijen al vroeg in het seizoen van een heerlijke maaltijd voorzien. Voor meer tips verwijzen we je graag naar de plantinstructies op de verpakking van jouw bloembollen. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment, maar ook over het bestelproces. Met welke bloembollen vul jij je mandje?

Contact & klantenservice