Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Leliebloemige tulpen

Geen lentetuin zonder tulpen! Je kan natuurlijk kiezen voor de klassieke tulp, maar er zijn ook genoeg andere tulpenbollen die nét een tikkeltje unieker zijn. Wat dacht je van leliebloemige tulpenbollen? Deze fascinerende bloemen zorgen gegarandeerd voor een prachtig voorjaar. Bestel snel jouw favorieten in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Leliebloemige tulpenbollen: bijzondere blikvangers

Deze langstelige, slanke bloemen van de lelietulp worden gesierd door puntige bloembladen die iets naar achteren buigen. Hierdoor begrijp je meteen waarom deze tulpensoort deze naam draagt. Hoewel dit niet een bijzonder grote categorie is, vind je tijdens het snuffelen in ons aanbod genoeg inspiratie. De leliebloemige tulp is immers bijzonder elegant qua vorm, maar ook qua kleur valt er genoeg moois te ontdekken. Bekijk de prachtige kleurcombinaties eens! Er is zelfs een biologische variant die je zeker in je winkelmandje mag stoppen.

Biologische tulpenbollen

Hoe leliebloemige tulpen planten?

Hoewel ze niet zo laat bloeien als de 'officiële' laatbloeiende tulpen, zijn leliebloeiende tulpen toch echte laatbloeiers. Combineer ze met vroegbloeiende bloembolsoorten om het gehele seizoen van fleur te kunnen genieten. Kies voor tulpen of juist voor een heel andere soort bloem om voor variatie te zorgen. Zoals alle tulpenbollen hebben leliebloemige tulpen een goed doorlatende grond en minimaal 6 uur direct zonlicht per dag nodig. De beste tijd om tulpenbollen te planten is halverwege de herfst, in ieder geval voor de eerste vorst. Plaats de bollen op een onderlinge afstand van 15 centimeter in de bodem. Plant ze wel op een plek die beschut is tegen harde wind, want de slanke stelen zijn niet erg windbestendig. 

Exclusieve tulpen

Leliebloemige tulpenbollen online kopen | KoopBloembollen.nl

Leliebloemige tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Maak van je tuin iets unieks door met de bijzondere tulpen uit deze categorie aan de slag te gaan. Voor meer informatie over het planten van de tulpenbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice