Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tulpen enkel vroeg

De tulpen in deze categorie hebben een enkele, doch zeer sprankelende bloem die zich al vroeg in het seizoen laat zien. De enkel vroege tulp zal gaan bloeien tussen april en mei. Ze zijn te herkennen aan hun sterke, maar korte steel waardoor ze goed tegen weer en wind kunnen. Daarnaast is de bloem erg bijzonder. Deze heeft immers zes prachtige bloemblaadjes charmant richting de lucht.  Bestel nu jouw favoriete tulpenbollen in de webshop van KoopBloembollen.nl en wij zorgen dat ze snel en goed verpakt bij jou worden thuisbezorgd.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Verkrijgbaar vanaf september t/m december
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Een vroege vogel in jouw voorjaarstuin

In deze categorie vind je bollen waar prachtige tulpen uit voort zullen komen. Je kunt relatief vroeg van hun pracht en praal genieten, vaak zo al vanaf eind maart. Met hun enkelbloemige, vaak heerlijke geurende bloemen zet je je tuin in vuur en vlam... Helemaal wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de Flair of Prinses Irene tulp. Deze donkerrode tulpen maken van jouw buitenplek een bijzonder warm paradijs. 

Biologische tulpenbollen

Enkele, vroege tulpenbollen planten

Plant jouw tulpenbollen in oktober of november en kies een zonnige plek met goed doorlatende grond. Dan kan je al vroeg in het seizoen de groene steel zien ontpoppen. Eén van onze favorieten is de Tulp ‘Apricot Beauty’. Deze enkele, vroege variëteit heeft lichtoranje bloemen met een donkerdere tint binnenin. Hij kan tot wel 40 centimeter hoog worden. Wanneer je deze combineert met soorten die net wat langer of korter worden, krijg je een spannend geheel - zeker wanneer je ook kiest voor een speels kleurenpalet. Ga je voor tinten die dicht bij elkaar liggen of wordt het juist een mix van vanalles wat?

Krokus bloembollen

Enkel vroege tulpenbollen kopen | KoopBloembollen.nl

Enkele, vroege tulpenbollen kopen bij KoopBloembollen.nl

Het is niet lastig te verklaren waarom wij Nederlanders zo dol zijn op tulpen. Met hun fascinerende groei en bloei toveren ze elke tuin om tot een regenboog van bloeiers. Wil jij al vroeg in het seizoen van tulpen genieten? Kies dan voor één van de bloembollen uit deze categorie. Voor meer informatie over het planten van deze tulpenbollen verwijzen we je graag naar de instructies op de verpakking. Daar staat per soort precies hoe en wanneer je ze moet planten, en op welk moment je hun prachtige bloemen kan verwachten. Ook zijn wij zes dagen per week beschikbaar voor vragen over het assortiment en het bestelproces.

Contact & klantenservice